224kablo
Sektörel

ZIT RENKLERİN AŞKI, KARRE STYLE’DAN YENİ ZEBRA TASARIMI...

Renk dünyasının belki de birbirle-rine en çok yakışan ikilisi onlar: Siyah ve beyaz…
Bu yüzden moda dünyasında olduğu gibi dekorasyonda da onları sık sık bir arada     görüyoruz. Daima göz önünde olmayı başaran bu iki renk, özellikle bu yıl bir kez daha trendleri alt üst edecek.     Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye’nin VİKO marka Karre Style serisine eklenen yeni Zebra modeli ile yaşam alanları her zaman olduğundan daha fazla dikkat çekecek. 
Siyah ve beyaz, zıt iki renk olsalar da bir araya geldiklerinde oluşturdukları kontrast şaşırtıcı bir uyum yakalamayı başarıyor. Çünkü bu iki rengin asaleti, dekorasyondaki şıklığın da en belirgin göstergesi… 
Üstelik evinize bu şıklığı taşımak için büyük değişiklikler yapmanıza da gerek yok. Basit dokunuşlarla siyah ve beyazı tercih ederek odanızı hareketlendirebilirsiniz. 
VİKO Karre Style serisinin yeni Zebra     modeli tam da böyle bir etkiye sahip. 
Tasarım, siyah ve beyazın ön planda olduğu kavisli çizgileriyle     dekorasyonunuza farklılık getirmeyi başarıyor. 
Aynı zamanda bu         renklerin ağırlıkta olduğu dekorasyon tercihlerinde yaşam alanlarına kusursuz bir son dokunuş etkisi katıyor. 
Evinizde egzotik Afrika atmosferi yaratmak istediğinizde de VİKO Karre Style serisinin yeni Zebra modeli, siyah beyaz deseni ile tarzınızı etkileyici şekilde tamamlıyor.