224kablo
Sektörel

Zena ve Vega Serilerine Yenilikçi IP44 Koruma Sınıfına Sahip Yeni Ürünler Ekleniyor

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, Elbi markası sıvaaltı anahtar-priz serilerine yepyeni bir soluk getiriyor. Zena ve Vega serilerine eklenen yeni ürünler, kullanıcılarına ekstra koruma ve dayanıklılık sunuyor. Bu ürünler, IP44 koruma sınıfına sahip olmalarıyla öne çıkıyor. 
IP44 Koruma Sınıfı Nedir? IP44, "International Protection" veya "Ingress Protection" kısaltmalarının birleşimi olarak bilinen, elektrikli cihazların su ve toza karşı dayanıklılığını belirten bir standarttır. Elbi'nin yeni ürünleri; bu standart saye-sinde 1mm’den büyük boyuttaki cisimlere karşı ve her yönden gelen su damlalarına karşı koruma sağlıyor.
Yeni Ürünlerin Özellikleri: Elbi'nin Zena ve Vega serilerine eklenen yeni ürünler arasında öne çıkanlar şunlardır:
Anahtar ve Komütatör: Dayanıklı malzeme kullanımı ile uzun ömür vadederken, şık tasarımıyla da estetik bir görünüm sunar.
Kapaklı Topraklı Priz: Elektrik çıkışlarına güvenli bir şekilde bağlanmayı sağlarken, kapaklı tasarımı ile toza karşı ekstra koruma sağlar.
Çocuk Korumalı Kapaklı Topraklı Priz: Küçük çocukların tehlikeli durumlar yaşamasını önlemek adına özel tasarımı ile güvenlik sağlar.
Zena ve Vega IP44 koruma sınıfına sahip ürünler, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürünler, özellikle şu yerlerde güvenle kullanılabilir.
Açık Alanlar: Bahçe, teras veya balkon gibi dış mekanlarda, suya ve toza karşı dayanıklılık sağlar.
Endüstriyel Alanlar: Fabrikalar, atölyeler ve benzeri endüstriyel ortamlarda, sert şartlara karşı direnç gösterir.
Banyo ve Mutfaklar: Su ve buharın yoğun olduğu bölgelerde, güvenle kullanılabilecek üst düzey koruma sunar.
Elbi'nin Zena ve Vega serilerine eklenen yeni ürünler; yaşam alanlarınızdaki Zena veya Vega anahtar prizlerle devamlılığı sağlamanın yanı sıra, yüksek koruma sınıfı ile güvenilirliği ön plana çıkarıyor. IP44 standardına sahip bu ürünler, kullanıcıların özellikle banyolardaki elektrikli cihazları güvenle kullanmalarını sağlayarak, günlük yaşamlarını daha güvenli hale getiriyor.