224kablo
Sektörel

YÜKSEL OTOMATİK KAPI VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Yüksel Otomatik Kapı ve Güvenlik Sistemleri ve Egatech Güvenlik isimleri ile Otomatik kapı, Bariyer, Turnike, Manyetik kapı, X-ray, Yangın kapıları, Fotoselli kapı, Kepenk uygulamaları yanında, Zayıf akım sistemlerinin; kamera güvenlik, Yangın algılama ve ihbar, Seslendirme, Görüntülü konuşma, Hırsız alarm, alanında profesyonel ekibi ile Bursa’da Kamu ve Özel sektör de orta ve büyük ölçekli işler yapan firmalar arasında yer almaktadır.

Bu sistemlerin kurulmasında ve hayata geçirilmesinde en önemli unsur olan Keşif, Mühendislik, Projelendirme, Alt yapı, Kablolama, Montaj, Devreye alma ve Bakım hizmetlerini kusursuz olarak yerine getirmektedir. Pek çok üründe stoklu çalışma yapılarak zamandan tasarruf sağlanmaktadır.
Celal Bayar Caddesinde yeni yerinde hizmet vermeye devam eden firma konusunda uzman markaların Bursa ana dağıtımını yapmakla birlikte aynı zamanda Proje ve Taahhüt işlerini de yapmaktadır. 
Kalite ve estetik olarak Avrupa da lider markalar arasında yer alan İsviçre menşeli Record marka fotoselli kapıların, Record Körfez bölge distribütörü olarak hizmet vermektedir. Müşteri taleplerine uygun olarak imal edilen ürünlerin montajı da yapılmaktadır.
Otomatik kapı sistemlerinde uzun zamanlı ve zorlu koşullarda çalışabilen markalar tercih edilmektedir. Bu sayede kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün verilmemektedir. Bildiğiniz gibi Hastane, okul, vb. yerlerde bu sistemlerin günlük çalışma adetleri ve maruz oldukları dış etmenler göz ardı edilmeyecek kadar çoktur. Ameliyathaneler gibi hijyen gerektiren ve özel yerler için tasarlanmış oval, yuvarlak kapıların imalatıda özen ve tecrübe gerektirmektedir. Çalıştığımız markaların Uluslararası sertifika ve tecrübesi sayesinde farklı talepler de yerine getirilmektedir.
Otopark ücretlendirme ve ogs ile site giriş çıkışları yerinde projelendirilerek müşteri taleplerine göre imal edilmektedir. Fabrika, Ofis ve Site otopark girişlerine istenen renk ve desende çalışma prensibine göre özel seçilmiş kepenkler uygulanmaktadır.
Savunma ve Güvenlik gerektiren yerler için de mantar bariyer ve road blocker uygulamaları yerli ürünler kullanılarak yapılmaktadır. 
Kamu Hastaneleri ve Belediyeler başta olmak üzere özel fabrika, AVM, dikey ve yatay yüksek katlı binalar, okul, işyerleri, konut, site ve villa uygulamalarımız yerinde projelendirilerek istenen sistemlerin entegrasyonu da dahil olmak üzere yapılarak teslim edilmektedir. Garanti süresi ve sonrası bakım hizmetleri ayrı bir kadro ile yerine getirilerek hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirilmektedir.
Hayati önem taşıyan yangın algılama ve ihbar sistemlerinde uzman kadro ile itfaiye onaylarının alınması ve sistemlerin sürekli çalışması için 3, 4 veya 6 aylık periyodik bakım hizmetleri sunulmaktadır. Yangın yönetmeliğine haiz ürünler ile müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün verilmemektedir.
Kamera izleme sistemleri ile yüksek güvenlikli kartlı geçiş alanları aynı anda izlenerek zafiyetler en aza indirilmektedir. Bu sayede yetkisiz insan ve malzeme geçişleri engellenmektedir.  Manyetik kapılar ve X-ray cihazları ile güvenlik daha da arttırılmaktadır.
IP kameraların marka ve özellikleri artsa da AHD kameralar ile de kablolama yapılmadan eski sistemler revize edilmektedir. Bu sayede maliyet kalite oranı arttırılmaktadır.
Özel okulların yapımına ağırlık verilen günümüzde tüm sistemlerin tek bir firma ile yapılır olması ve bölgesel olarak destek verilmesi sayesinde müşteriler tarafından firmamız tercih sebebi olmuştur. Okul bünyesinde kurulacak olan sistemlerin yanında yüksek kaliteye sahip konferans salonu görsel ses ve ışık sistemleri de aynı titizlikle projelendirilmekte ve kurulmaktadır.
Firma değerlerimiz yıllara rağmen giderek artmakta, teknolojideki gelişmelere paralel olarak yenilenmektedir. Bizim için her yeni iş yeni bir tecrübe yeni bir birikim haline gelmektedir. Bu ilkeyle gelişmeye açık yenilikçi yaklaşımlarla yolumuza devam etmekteyiz.