224kablo
Sektörel

Win Eurasia 2023 fuarında Bemis rüzgarı

Bemis Teknik Elektrik Win Eurasia fuarında göz doldurdu.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Win Eurasia 2023 ziyaretçilerine kapılarını açtı. 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda endüstriyel elektrik malzemeleri üreticisi Bemis de yerini aldı.
Son yıllarda gerçekleştirdiği teknoloji, Ar-Ge, tasarım ve yatırımları ile öne çıkan Bemis, fuarda endüstriyel fiş & priz ürünleri ile ilgi odağı olmayı başardı. Fuarda yeni ürünlerini tanıtan Bemis; standında Endüstriyel fiş prizlerin yanı sıra Kombinasyon Kutuları, Plastik ve Metal Buat Kutuları, Plastik Panolar, Buton ve Şalter Kutuları, Plastik ve Metal Kablo Makaraları, Seyyar El Lambaları, Emniyet Trafolu Aydınlatma Lambaları, Otomatik Sarım  Mekanizmalı Enerji Aktarım Sistemlerini sergiledi.
Bemis standında oluşturulan mini laboratuvarda yaptığı ürün testleri fuarda ilgi odağı olmayı başarırken yeni geliştirdikleri kauçuk kaplamalı, darbe dayanımı yüksek ürünleri olan RS serisi CEE Norm ürünleri de ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
“Endüstri gelecekle buluşuyor” mottosuyla, sektöründe bölgenin en büyük uluslararası sanayi fuarı olma özelliği taşıyan WIN EURASIA, 7-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 29’uncu kez düzenlendi.
102 Ülkeden 38 bin 586 ziyaretçiyi ve 500’ün üzerinde katılımcı firmayı İstanbul Fuar Merkezi’nde ağırladı. Bugünün ve geleceğin çığır açan trendleri, yeni nesil teknolojiler ve çözümlerin tanıtıldığı fuar, üretici ve satın almacı sektör profesyonellerini, Avrasya’nın lider sanayi fuarında dünya pazarları ile buluştu.