224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

VOERCO CATI FANLARI VE PRO KOMPAKTLAR

Çetinkaya Pano markası olan Voerco Tepe fanlarımız, elektrik panolarının üst kısmında, hava sirkülasyonunun yetersiz olduğu durumlarda, pano içi kullanılan ürünlerin ömrünü uzatmak adına ABS - Halogen Free malzemeden dayanıklı olarak üretilmiştir. 
Tse belgeli, IP 54 standardına sahip olan çatı fanları, hava ile temas halinde olan fanın, toza ve sıvıya karşı korunaklı yapı sağlamaktadır.
Poliüretan conta ile maksimum sızdırmazlık ve RAL 7035 renk kodu ile uluslararası standartlara uygun olarak üretim yapılmaktadır.
Vida bağlantılı ve hızlı bağlantılı olarak 230 m³/h Kapasite ile 1000 m³ kapasite aralığında ihtiyaca göre filtreli ve filtresiz olarak temin edebilirsiniz.
Voerco kompakt fanlar, elektronik komponentlerin soğutulması amacıyla, elektrik panoları, soğutucu dolaplar, havalandırma sitemleri vb. alanlarda kullanılmaktadır. Pro kompakt fanlar; AC ve DC olarak 40x40x10 mm ile 280x280x 80 mm aralığında her ihtiyaç ve bütçeye uygun ürünler sunmaktadır.Aynı zamanda kompakt fanları filtre montajlı olarak tedarik edebilirsiniz.