224kablo
Sektörel

VKD Kablo Kanalları ve Viko45 Modüler priz serileri, esnek ve modüler çözümler sunuyor

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye; Viko markalı VKD Kablo Kanalları ile evde, ofiste, okulda, stüdyoda, atölyede ve birçok yaşam alanında açıkta kalan kabloların yol açtığı dağınıklığı önlerken, Viko45 Modüler priz serileriyle de dekorasyonda şıklık sağlıyor. 

 

Elektrİk anahtarı ve priz sektörünün lideri Panasonic Life Solutions Türkiye; Viko markalı VKD Kablo Kanalları ile evde, ofiste, okulda, stüdyoda, atölyede ve birçok yaşam alanında açıkta kalan kabloların yol açtığı dağınıklığı önlerken, Viko45 Modüler priz seri-leriyle de dekorasyonda şıklık sağlıyor. 
Geleceğe değer katan Panasonic Life Solutions Türkiye’nin sunduğu VKD serisi sistem ve kablo kanalları, güvenli kullanımı ve estetik görünümünün yanı sıra kolay montaj beklentilerini de en iyi şekilde karşılamak için tasarlanıyor.
Viko45 modüler priz serileriyle ise tüketicilere kullanışlı, geniş fonksiyonlu ve teknolojiye hizmet eden, aynı zamanda dekorasyona da şıklık katan priz seçenekleri sunuluyor. 

Panasonic Life Solutions Türkiye, VKD Kablo Kanalları ile fabrikalar, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, sağlık kuruluşları ve kamu binalarında kullanılan kabloların açıkta kalmasının önüne geçiyor. Film korumalı, kolay kesilebilen, sağlam kesitler sunan VKD Kablo Kanalları güvenliği sağlarken, kabloların sebep olduğu dağınık görüntüyü de engelliyor. VİKO45 mo-düler priz serileri ise kullanıcıları kullanışlı, şık, geniş fonksiyonlu ve teknolojiye hizmet eden çözüm seçenekleriyle buluşturuyor.