224kablo
Sektörel

VİKO Linnera Life Serisinin yeni renkleri ile duvarlara zamanın ötesinde dokunuş

Anahtar ve priz sektörünün lider ismi VİKO, Linnera Life Serisi ile teknoloji ve tasarımın birlikteliğini sergilemeye devam ediyor.
Özgün tasarımı ve zamanın ruhuna eşlik eden fonksiyonlarıyla hayatın detaylarında ön plana çıkan Linnera Life, Energy Saver, Dimmer, Konnektör uygulamaları ve seçkin renk dokunuşlarıyla dekorasyonlarınızı tamamlıyor.
VİKO, doğanın güzelliklerinden esinlenen Linnera Life Serisini sundu. Ayrıcalıklı, özgün ve zamanın ötesinde tasarımlara sahip Linnera Life serisinde ürünler, dekorasyonlara uygun kombinasyonların yapılabilmesi için mekanizma / düğme, kapak (priz) ve çerçeve olarak ayrı ayrı sunuluyor. 

Duvarlarınızı ayrıcalıklı renklerle süsleyin 
Linnera Life serisi, alımlı ve özel Sedef Beyazı, tutkuları besleyen Granit Grisi ve ikonik Gece Siyahı renk seçenekleriyle yaşam alanlarına imzasını atıyor.
Sedef Beyazı ile doğanın kalbinden gelen ışıltıyı hissedecek, sedefin mağrur ve alımlı duruşunu keşfedeceksiniz. Sizi siyahın en ayrıcalıklı formuyla buluşturacak gecenin derinliğine dalacaksınız.
Ayrıcalıklı tasarımların yıllara meydan okuyan dokunuşunu hayatınıza taşıyacak Granit Grisi ile de zamanın ruhunu yansıtan güzellikleri evlerinizle buluşturabileceksiniz.
Bu üç rengin yanı sıra Antrasit, Metalik Beyaz, Gümüş ve Bronz yeni renk alternatifleriyle hayalinizdeki evin tasarımına eşlik edecek.

Şıklığı pratiklikle buluşturuyor
Linnera Life serisinde galvaniz kaplı paslanmaz metal karkas, uzun ömürlü ve güvenli kullanım imkanı sunarken, çerçeve kenarında yer alan özel çıkartma boşluğu, ürüne ve duvara zarar vermeden demontaj imkanı sağlıyor.
Ürünün üzerinde bulunan pratik geri getirme yayı da kolay montaj ve demontaja imkan tanıyor.