224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

VİKO’dan Kaçak Akım Koruma Rölesi için Otomatik Yeniden Kapama Ünitesi

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lider ismi VİKO, kaçak akım koruma rölesi için ürettiği, güvenlik, zaman ve iş gücünü önleyecek Otomatik Yeniden Kapama Ünitesi aksesuarını piyasaya sundu.
Gereksiz açmalardan kaynaklı enerji kayıplarına son veren ünite, yazlıklar, GSM baz istasyonları, konutlar, apartmanlar, fabrikalar, ofisler ve hastaneler gibi enerji sürekliliği istenen ve enerji kayıplarının önemli olduğu alanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor.

E lektriğin her alanda gün geçtikçe daha yoğun kullanıldığı modern dünyada, elektrik panolarının kontrolü de insan müdahalesinden bağımsız hale geldi.
Öyle ki geçici durumlardan dolayı devre dışı kalan kaçak akım koruma rölelerinin tekrar kurulması manuel olarak insan müdahalesi ile sağlanırken güvenlik, zaman, iş gücü kaybına neden olabiliyor.
VİKO kaçak akım koruma rölelerine eklenen otomatik yeniden kapama ünitesi yardımıyla, manuel operasyonları minimum seviyelere indirirken güvenlik ve kullanıcı kolaylığını da ön plana çıkarıyor. 
Üzerinde bulunan klipsler sayesinde kaçak akım koruma anahtarına kolay montaj ve sabitleme özelliğine sahip VİKO otomatik kapama ünitesi, enerji sürekliliği istenen ve enerji kayıplarının önemli olduğu tüm uygulamalarda tercih ediliyor. Geçici hatalardan kaynaklı açmalarda bağlı bulunduğu kaçak akım koruma anahtarını otomatik tekrar devreye alarak enerji kesintilerini engelleyen modüler, DIN rayına uyumlu ve kompakt yapıda bir ürün olan ünite, gereksiz açmalardan kaynaklı enerji kayıplarına son veriyor.