224kablo
Sektörel

ÜNAL KABLO YENİ YATIRIMLARLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR...

Önemli sektör değişimlerine neden olan teknolojik gelişmeleri takip ederek ve  sektör için yenilikçi çözümler üreterek toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaya devam ediyoruz. Ünal Kablo A.Ş. itibarlı, güvenilir, saygın ve girişimci şirketler arasında yer alma  vizyonuyla faaliyet ve hizmetlerini sürdürürken orta ve uzun vadeli stratejik  hedeflerine 2015 yılında yatırımı tamamlanan ‘’Zayıf Akım Kabloları Üretim Tesisi’’ ile devam etmektedir.

Bu kapsamda bir taraftan faaliyet  gösterdiğimiz; Enerji Kabloları ,Fişli Kablolar ve pazarlama alanlarında hedeflerimizi gerçekleştirirken, başarısı ile adından söz ettiren ve dünya markalarına hizmet veren firmamız  Zayıf Akım Kabloları Üretimi ile büyüme trendine devam ederek  bu alanda da yerini almayı başarmıştır.

Kullanım alanı çok genis bir yelpazeye sahip Zayıf Akım Kabloları; haberlesme sektörü, bilgisayar sistemleri, ses sistemleri, elektronik kontrol sistemlerinde, besleme sistemleri, sokak aydınlatma tesisatları, endüstriyel tesisatlar, makine baglantıları, ısıklandırma ,eglence endüstrisi , hastaneler, okullar, müzeler, havaalanları, otobüs durakları, marketler, tüneller, metrolar vb. alanlarda uygulanır.

Firmamızın bünyesinde üretilen ‘’Zayıf Akım Kabloları ‘’40 yıllık tecrübenin getirdigi bilgi birikimi ve güven esası ile insanların yoğun oldugu ve önem degeri yüksek malzemelerin bulundugu alanlarda güvenle kullanılmaktadır. Sizlerin memnuniyeti ve ihtiyaçları dogrultusunda yapılacak tüm faaliyetlerde ve yatırımlarda , sunulan ürün veya hizmetlerin ihtiyaç ve beklentilerini, yasal mevzuatı ve ilgili standartları baz alarak tam olarak karsılaması gerektigini iyi biliyoruz ve bu dogrultuda hareket etmeye devam ediyoruz.