224kablo
Sektörel

ÜLKÜ KABLO’DAN İHTİYACA UYGUN KALİTELİ ÜRETİM

Ülkü Kablo 2003 yılından itibaren sektörde elde ettiği tec-rübe ve müşterilerine sunduğu yüksek kaliteli ürünler sayesinde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında saygın ve güven duyulan bir marka olmayı başarmıştır. 
Sahip olduğumuz güvenirlilik ve kalite bilinci ile ''Kalitemiz Güvencenizdir'' sloganından yola çıkarak tüm beklenti ve ihtiyaçlar doğrultusunda müşterilerimize yakın hizmet vermek  ve tüm bunları yaparken çevreye duyarlı, doğayı koruyarak gelecek nesillere daha yeşil, yaşanabilir bir dünya bırakmak asli görevimizdir.
Ülkü Kablo olarak, otomotiv kabloları, profesyonel seslendirme kabloları, maden ve patlayıcı sektörüne özel kablolar, zayıf akım kabloları üreten ve firmalardan gelen özel üretim taleplerine cevap veren nitelikli iş yapan, kalite proseslerine önem veren bir firmayız.
Yurtdışı satışlarımızda (ihracatta) kullandığımız patentli markamız Feby Cable’dır. İhracata özel oluşturduğumuz bir markamızdır. Ek olarak Türkiye’de profesyonel seslendirme sektöründeki markamızda Feby Cable’dır. Profesyonel mikrofon ve hoparlör kablolarını Feby Cable markamız adı altında üretmekteyiz. Ürün portföyümüze her sene yaptığımız ar-ge ve     ür-ge ile yeni katma değer katan ürünler eklemekteyiz. 
Otomotiv sektöründe yoğun çalışmakta olup, sektörün zorunlu gereksinimi halinde bulunan kalite ve yanmazlık belge-leri olan, ECE-R 118.03, TS 6722-1 belgeleri sistemimizde mevcuttur. ISO 9001.2015 yönetmeliğinde bulunan proseslere ve süreçlere bağlı bir şekilde, her daim kalite kontrollü üretim yapmaya devam etmekteyiz.
Dürüstlük temel ilkemizdir felsefesiyle, yeni araştırma ve geliştirmelerle fabrikamıza, fabrikamız bünyesinde ki çalışma arkadaşlarımıza ve değerli iş ortaklarımıza değer katmaya devam etmek en temel hedefimizdir.