224kablo
Haberler

UĞUR AYDINLATMA, CATA MARKASIYLA PANDEMİDE DE KESİNTİSİZ HİZMETE DEVAM EDİYOR

2000 yılından bu yana İstanbul Şişhane‘de aydınlatma sektörüne hizmet veren Uğur Aydınlatma, 2001 yılından itibaren CATA markası ile yüzlerce ürünü ile Türkiye’nin her bölgesinde yer alıyor. Uğur Aydınlatma; kurulduğu günden itibaren hızla büyüyen yapısının yanısıra, trend yaratan ürünleriyle sektörde pozitif ayrışan farklı bir pozisyona konumlanmayı da başardı. Aydınlatma sektöründe her türlü ihtiyaca çözüm üretebilen, enerji tüketimleri düşük, verim ve kaliteleri yüksek, insana ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünlerine öncelik veren marka; pandemi boyunca da aktif yapısını korumayı başardı. Uğur Aydınlatma / CATA Genel Koordinatörü Adil Ogün Peşinci, 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye ilişkin Sektörüm Dergisi’ne yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
“Faaliyete geçtiği günden bu yana Uğur Aydınlatma; yeniliklere açık, sürekli gelişime ve verimliliğe odaklanan, rekabetçi, ekip çalışmasının değerine inanları, bünyesindeki farklı pozisyonlarda istihdam eden bir firma oldu. Bu değişmez ilkeler doğrultusunda CATA markasıyla aydınlatma sektöründe ciddi bir marka değeri oluşturmaya çalışıyoruz.
Yaşadığımız pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de ve aydınlatma sektöründe de bir daralma gözlemledik. Ancak buna rağmen CATA’nın ürün tedariğinden satışa ve satış sonrası hizmetlerine kadar olan bu zorlu süreci, en güzel biçimde yönetmeyi başardık. Tüm müşterilerimizle bir güven tazelediğimize inanıyorum.
Bu kadar zorlu bir ortam ve ticari faaliyetlerin son derece zorlaştığı şartlar altında dahi, mutlu müşteri tepkisini oluşturmak bizim için oldukça değerli bir kazanım oldu. Biz; markamızı ayakta tutan tüm ekibimizle bera-ber, hangi şart olursa olsun kaliteli, hizmeti kesintisiz sunmak üzere hareket 
ediyoruz.
Sektör paydaşlarımız arasında, zorlu dönemler geçiren dostlarımızın oluşu tatsız bir duygu oluştursa da, motivasyonumuzu ve enerjimizi yitirmemek zorunda olduğumuza inanıyorum.”