224kablo
Sektörel

TÜRKİYE’NİN AYDINLATMA SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARINDAN OLAN IŞILDAR A.Ş, İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN ‘’ATECH 2022 ‘’ FUARINDA YERİNİ ALDI.

Türkiye’nin aydınlatma sektöründe lider markalarından olan Işıldar A.Ş, 17 – 20 Kasım tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “A-Tech 2022” fuarında yerini aldı. Fuar boyunca yoğun ziyaretçi alan Işıldar A.Ş misafirlerini marka adına; Kurucumuz Metin Bodur, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bodur, yönetim kurulu üyesi ve firma ortağı Önder Bodur ve tüm satış pazarlama ekibi ile ağırladı. 
Yenilikçi ürün gruplarıyla öne çıkan IŞILDAR A.Ş. Türkiyenin dört bir yanından ağırladığı bayileri ve iş ortaklarıyla yeni ürün grupları hakkında keyifli sohbet eşliğinde sektöre nasıl daha fazla katkıda bulanabilecekleri hakkında istişarede bulundular.
Her yıl fuarda ihtişamla yerini alan IŞILDAR A.Ş hedeflerinin 2023 yılında daha fazla projeye imza atmak ve geliştirilebilir ürün gruplarıyla bir çok iş ortağına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak olduğunu dile getirdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bodur, Yönetim Kurulu Üyesi ve Firma Ortağı Önder Bodur fuarda sektörle alakalı sıkıntıları bizzat dinleyerek gerekli ön adımları en kısa zamanda atacağını ve sektörde IŞILDAR’ı tercih eden iş ortaklarının daha kaliteli daha modern daha estetik ve daha ekonomik ürün gruplarına en hızlı şekilde ulaşabilmesini sağlayacaklarının bizzat sözünü verdi. 
Sadece Plastik’te değil Aydınlatma kısmında da pazarda yerini tutan ve söz sahibi olan IŞILDAR A.Ş. endüstriyel alanda yeni çıkardıkları ürünlerini ve İş ortağı olan VİTO’nun yeni ürün gruplarıyla birlikte fuarda müşterilerine ürünlerini tanıtarak iş ortaklarının fikirleriyle daha ileriye adım atacaklarını belirttiler.
1972 yılından bu yana sektörde istikrarla devam eden IŞILDAR A.Ş, her yıl düzenlediği ve  2023 yılı içinde iş ortaklarıyla düzenlemiş olduğu Noas Aydınlatma ve  Reçber Kablo’nun katılımlarıyla gerçekleşen s2 gün süren ve yaklaşık 700 kişinin katıldığı yemekte bir araya gelerek keyifli sohbet ve eğlence eşliğinde, iş hacmini geliştirmeye yönelik istişarelerde bulundular.