224kablo
Sektörel

TRIMBOX’TAN RUSYA ÇIKARMASI

Rusya’nın Başkenti Moskova’da 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 31. Uluslararası Güç ve Elektrik Mühendisliği, Otomasyon, Aydınlatma Mühendisliği için Elektrik ekipmanları Fuarı’nda Türk firmaları yoğun ilgi gördü.
Ukrayna ile savaşını devam ettiren, Avrupa ve Amerika ambargosuyla ürün tedariğinde sorun yaşaması beklenen Rusya, doğal kaynak zenginlikleri ve Çin ile sıkı işbirliği neticesinde bu sorunları aşmış olarak görünüyor.
Moskova’da yerleşik olarak bulunan ve Rusya geneline pano imalatı yapmanın yanı sıra elektrik malzemeleri tedariği yapan Art Elektro işbirliğiyle fuara katılım gösteren Trimbox; Belarus, Tataristan, Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye’den birçok ziyaretçi ağırladı.
Alçak gerilim parafudr, aşırı gerilim sönümleyici ve nötr-    toprak regülatörleri alanlarında 1000’e yakın ürün çeşidi Trimbox markası çatısı altında üretilmekte ve bunların yaklaşık 30 ayrı çeşidi fuarda ziyaretçiler için sergilenmiş oldu.
Tek hat şemasında kendine ait sembolü bulunan aşırı gerilim sönümleyicilerin patent sahibi Trimbox, Art Elektro ile birlikte Rusya pazarında da yönetmelik ve saha eğitimi çalışmalarına vakit kaybetmeden başlamayı planlıyor.
2024 yılında Türkiye’den çıkmış ilk tek hat şemasındaki sembolümüzün ülkemizde olduğu gibi Rusya’da da kamu ve özel projelerde olmasını diliyor, katma değer oluşturacak ve ihracatımıza ciddi katkı sunacak  bu çalışmaların artarak devamını diliyoruz.