224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Thea Modüler serisi ile estetik ve fonksiyonellik bir arada

Panasonic Electric Works Türkiye, ev ve iş yerlerine yönelik estetik ve fonksiyonel çerçeve çözümleri ile sektöründe öncü rolü üstlenmeye devam ediyor.
Optima, Sistema ve Ultima olmak üzere üç farklı alt seriden oluşan Thea Modüler serisi, farklı malzeme ve tasarımlarla kullanıcılara farklı kullanım alanları sunuyor.

Panasonic Electric Works Türkiye’nin kişiselleştirilmiş kullanım seçenekleri ve estetik tasarımıyla kullanıcılara değişik kullanım alanları sunan Thea Modüler serisi; Optima, Sistema ve Ultima alt serileri ile yaşam alanlarını güzelleştiriyor.
Aynı zamanda 7M’e kadar çeşitli boyut seçenekleriyle her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan Thea Modüler serisi, dayanıklı plastik malzemeden üretiliyor.
Sade bir tasarıma sahip olan seri, modern ve minimalist bir görünüm arayan kullanıcılar için ideal seçenekler barındırıyor. 
Metal malzemeden üretilen ve hem sağlamlık hem de şıklık vadeden Sistema serisi de modern tasarımı tercih eden kullanıcılar için alternatifler sunuyor. 
Cam, ahşap, eloksal ve metal gibi çeşitli malzemeleri bir arada sunan Ultima serisi ise geniş materyal yelpazesi ile yaşam alanlarına özgünlük katıyor.