224kablo
Sektörel

Tekinler İnsaat & Yapı Malzemeleri, 20 yıllık deneyimle zirvede

Tekİnler İnşaat & Yapı Malzemeleri,  2000 yıllarına dayanırken onlarca yıllık dene-yimi ile yapı sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır.
Kaliteden ödün vermeden, teknolojinin getirdiği yeniliklere ayak uydurarak güven ilkesini prensip edinirken, fiyatlarını müşteriye çok uygun sunarak öncü firma haline gelmiştir.
Tedariğini ve satışını yapmış olduğu tüm yapı malzemelerini kaliteli ürün - hızlı termin prensibiyle sağlarken,
müşteri memnuniyetini her zaman en önde tutan Tekinler İnşaat & Yapı Malzemeleri, çalışmalarına ara vermeden aynı şekilde sürdürmektedir.
En yüksek kalitede hizmeti en kısa sürede teslim etmekte ki sebebi; çünkü insanımız için artık zamanın çok değerli olduğunu söyleyerek açıklamıştır.
Kurulduğu yıldan bu yana büyümeyi, büyürken piyasada olan itibarını artırmayı, kaliteli, uygun fiyatlı ürünleri sürekli tedarik etmeyi hedefleyen firmamız müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinmiştir
20 yıllık deneyimimize rağmen; piyasadaki arz ve talep dengelerini bulunmuş olduğumuz zaman dilimindeki ekonomik sıkıntılar içerisinde güç birliği,
dayanışma, görev paylaşımı bilincinde sistematik çalışarak sektörde söz sahibi olmayı başarmış ve bu yolda da devam etmektedir. 
Tekinler İnşaat & Yapı Malzemeleri, teknolojinin imkanlarından yararlanarak her geçen gün yenilenen yapı malzemelerini takip edip,
her bitirmiş olduğu projenin ardından birbirinden farklı bölgede alışıla gelmiş standart projelerin dışına çıkarak isminden söz ettirmeyi başarmıştır.  
Büyümekte olan bir firma olarak güçlü ve sağlam adımlarla yoluna hızla devam ediyor. 
Firma büyüdükçe ülke ekonomisine ve iş sahasının genişlemesine o denli katkıda bulunuyor. 

Firma sahibi Murat Ece: “Biz bu günlere şirketimizin çalışanları ile paylaşarak, güç birliği yaparak geldik ve gücümüzü aile şirketi olmamızdan, birbirimize, çalışan personelimize ve müşterilerimize güvenmekten alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tekinler İnşaat & Yapı Malzemeleri, Mono, Kendal, Cata, Philips, Osram, Günsan, Nead, Makel, Osram, Nural, Çetsan, Teknoloji, Oag, Veel, Atlantis, Helios, Nisa luce, Reçber, Koç Kablo, Cmk Kablo, Mutlusan, Ovivo, Konza, General, Noas gibi markaların Bayilik hizmetini yapmaktadır.