224kablo
Sektörel

Sylvanıa’dan yerli üretim atağı

İstanbul, Temmuz  2018 – Ağustos 2017’te Türkiye’de güçlü bir şekilde yeniden yapılanan Sylvania, bu yılın Haziran ayından itibaren Türkiye’de üretimi yapılan 60x60 LED Panel armatürlerini piyasaya sundu. Aydınlatma pazarında en çok satılan armatürlerden biri olan slim tasarım 60x60 armatürler kısa sure içerisinde Türkiye’nin her bölgesinde bulunan Sylvania bayilerinden de büyük  beğeni topladı. 
Start Eco ailesinin bir üyesi olan Start Eco Panel Flat’in, 40W’lık gücü, 3500lm’lik ışık akısı, 25.000 saatlik ömrü  ile pazarın ihtiyaçlarına fazlasıyla karşılık veren bir armatür olduğunu söyleyen Sylvania Türkiye Pazarlama Müdürü Kemal Güver sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sylvania Türkiye olarak Türk işçisinin emeği olan, Türk ekonomisine katkısı olan bu armatür ile gurur duyuyoruz. Ülkemize bir katkı da bizim yapmış olmamız çok önemli. 60x60 panel ile yerli üretim projemize start verdik. Bu projenin lideri olarak bu sene içerisinde yine pazarın ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün grupları ile yerli üretim ürün portföyümüzü genişleteceğimizi duyurmak isterim. Ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sylvania Türkiye olarak büyümemize devam edeceğiz.”

‘‘Sınırlı kalmıyoruz’’

Yerli üretimin aynı zamanda projeli işler için esneklik de sağladığını ifade eden Güver, “İlgili ürüne proje bazlı isteklere de cevap verebileceğiz. 
DALI driverlı olarak ya da istenilen RAL renginde boyalı çerçeveli olarak da özel üretim Start Eco Panel Flat müşteri-    lerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Ayrıca 60x60 ile de sınırlı kalmıyoruz, 30x120cm bo-yutlarında da proje bazlı üretim yapabilmekteyiz.”

Tavana montaj artık çok kolay

Start Eco Panel Flat, 3 yıl garantiye sahip olup her türlü tavana montaj imkanı da sağlamaktadır. Ürün kutusunun içinden çıkan alçıpan montaj aparatları ile de alçıpan tavanlara ilave bir aksesuara ihtiyaç duymadan kolayca takılabilmektedir. 6500K soğuk beyaz ışık rengi ile tüketicinin beğenisine sunulan Start Eco Panel Flat önümüzdeki ay 4000K seçeneği ile raflardaki yerini alacak. IP20 ve IK03 koruma sınıflarına sahip armatür aynı zamanda isterseniz acil aydınlatma kiti ile de çalışabilmektedir.