224kablo
Sektörel

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinin elektrik malzemesi tedarikçisi Alkanlar A.Ş oldu...

Sİnpaş GYO tarafından geliştirilen Sinpaş Kızılbük projesi bir termal tesis olarak inşa ediliyor. 555 adet daireden meydana gelen projede 1+0'lar 59 ila 98 metrekare, 1+1'ler 120 ila 126 metrekare, 2+1'ler 142 ila 182 metrekare, 3+1'ler 216 ila 270 metrekare büyüklüğe sahip. Sinpaş Kızılbük'teki 1+0'larda 4 ila 6 kişi, 1+1'lerde 4 ila 6 kişi, 2+1'lerde 6 ila 8 kişi, 3+1'lerde ise 10 kişiye kadar konaklama yapılabiliyor.
Marmaris'te denizden tek girişin olduğu muhteşem koyda yükselen Sinpaş Kızılbük projesi dev bir turizm tesis olarak hayata geçiriliyor. Ünlü işadamı Emin Hattat tarafından 30 yıl önce inşaatı başlatılan otel binası Sinpaş tarafından dört mevsim yaşanacak termal bir tesise dönüştürülüyor.
Ömür boyu devremülk şeklinde olacak Sinpaş Kızılbük'te teras, bahçe, dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde tekne konseptinde tasarlanan daireler bulunuyor. 
Kızılbük Wellness Resort, termal havuzları, spa ve masaj alanları; Wellnesspark’taki beslenme, egzersiz ve detoks hizmetleri; orman içinde çocuklar için macera ve su parkları, çarşısı ile;  yılın her günü ayrıcalıklarla dolu, yenileyici ve sağlıklı bir tatil konsepti sunuyor. 
Muhafazakar tatile uygun sos-yal alanları bulunan devremülk tesisinde hem kara hem de deniz üzerinden ulaşabileceğiniz sadece kadınlara özel olan, Ladies Beach’te dinlenme alanları, snack barlar ve yeme içme alanı bulunuyor.
Bölgenin en prestijli projesi olma özelliğine sahip olan Sinpaş Kızılbük projesinin Anahtar – Priz, şalt ve aydınlatma malzemeleri tedarikçisi Alkanlar A.Ş. oldu..
Neden Alkanlar?
1967 yılında Rize’ de kurulan firma, 1972 Yılından itibaren İstanbul da ticaret hayatına devam etmiştir. Alkanlar A.Ş.  ofis, depolama ve üretim bölümleri ile toplam 55.000 m2 alanda faaliyetlerini sürdürüyor.
Yeniliğe ve gelişime açık uzman bir kadro ile çalışmaya özellikle önem veren firmanın İstanbul Sancaktepe’de Yurtiçi ve Yurtdışı Satış ofisleri, Bakkalköy, Gebze, Karaköy ve Perpa ticaret merkezlerinde şubeleri bulunuyor.
Türkiye’ nin en büyük Elektrik Malzemeleri Toptan satıcısı olma ünvanına sahip olan ALKANLAR A.Ş. nin bayisi olduğu markaların başlıcaları; Phılıps, Ledvance, Panasonic by Viko, Sıemens, Legrand, Hes kablo, Entes,  gibi dünya markalarıdır. 
Pazarlama firması olarak kurulan Alkanlar A.Ş zaman içerisinde Sanayici firma olma yolunda ilerlemiş ve ilk kez 2007 yılında Alkan Kablo markası ile kablo imalatına başlamıştır. 2017 yılında Ledram markası ile aydınlatma ürünleri imalatı  ve 2019 yılında ABB firmasından ELBİ anahtar priz markasını üretim tesisleri ile birlikte satın alarak bu kulvarda da söz sahibi firma olma ünvanını korumuştur. Gebze’ de, Sancaktepe’ de ve Arnavutköy’ de bulunan üretim tesislerinde sürekli devam eden yatırımları ile 42.000m2  kapalı alan’ da üretimini gerçekleştirmektedir.
Kendi  konusun da dünyadaki talep ve gelişmeleri de yakından takip eden ALKANLAR A.Ş. Aydınlatma ürünleri konusunda sadece Türkiye değil Avrupa ülkeleri içerisinde de ön plana çıkarak bayisi olduğu markaların Avrupa ciro birincisi olma ünvanını kazanmıştır. 
Satışlarının  % 70 lık kısmını iç piyasa olmak üzere % 30 luk kısmını  ihraç eden ALKANLAR A.Ş.nin aydınlatma ürünleri ihracatında Türkiye 3. Lüğü bulunmaktadır.  Avrupa başta olmak üzere 61 ülkeye ihracat yapmaktadır. 
Günümüzde yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere 35 kişilik saha satış personeli, 20 kişilik satış destek ekibi ile toplamda 517 kişilik kadrosuyla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak ve dünya markalarını müşterileri ile buluşturmak için ilk günkü heyecanıyla çalışmalarına devam etmektedir.