224kablo
Sektörel

Sektörün Duayenlerinden Pamir Lighting

1974 yılında yönetim kurulu Başkanımız Necat Halit Pamir Tarafından kurulan Pamir Aydınlatma, 1990 yılına kadar çeşitli elektrik malzemeleri üretmiştir. 1990 yılından bugüne, çağımızın yeniliklerini yakalamak ve müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Pamir Aydınlatma olarak mimari ve endüstriyel aydınlatma konusunda     sizlere profesyonel çözümler sunmaktadır.
Temel prensibi kaliteli, estetik, enerji tasarruflu ürünler tasarlamak ve üretmek olan firmamız güçlü ve yaratıcı AR-GE çalışmaları yaparak alanında öncü ve lider bir firma olmuştur. Pamir Aydınlatma bu özelliği sayesinde 40 ülkeye ihracat yapmakta ve kaliteli Türk malı imajına dünya üzerinde katkı sağlamaktadır. 
Mekânların mimari yapısıyla bütünleşen tasarımları ürettiğimiz fabrikamızın sahip olduğu yüksek kalite standartları ve çalışan dene-yimli personelimizin profesyonelliğiyle birlikte, sizlere daha iyi hizmet edebilmek ve yeniliklere açık olmak için gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarları olmak üzere birçok fuara katılmaktayız. 
Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız.