224kablo
Sektörel

Sektörün duayenlerinden Alkanlar Elektrik ailesi bir ezberi daha bozdu

Alkanlar Ailesi sektörde 50 yıllık geçmişinden biz-lere her zaman değer yaratan müşteri, çalışan ve tedarikçi katkıları ile piyasaya liderlik etmeyi ve gerekli hamleleri cesaretle yapmayı şiar edindi.

2018 Yılının yaz aylarında Ülkemizde başlayan ekonomik saldırıların ardından yaşanan olumsuzluklar tüm sektörlerde hem kan kaybı hem de istihdam azalmasına sebebiyet vermiştir. 
Yaşanan tüm bu olumsuzluk ve kötü senaryolara rağmen Alkanlar ailesi olarak hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadan üretmeye, hizmetlerini geliştirmeye devam etmektedir.
Bugün de sizlerin sayesinde bir başka tarihi günün mutluluğu yaşıyoruz.

Sektörümüzde ilk kez yabancı bir firmaya satılan değil, yabancı Global bir firmadan satın alımı yapılarak ve bir ezberi bozarak değerli bir markayı Alkanlar Ailesi’nin bünyesine katmış bulunmaktayız. Alkanlar ailesi olarak şunu yine belirtmek isteriz ki, bu önemli başarının gerçekleşmesinde; müşteri, çalışan ve tedarikçilerimiz büyük rol oynamaktadır. 

Böylesi zor bir dönemde her zaman ülkesine güvenen bizlerin, tekrar millileştirilen Elbi markasının değer kazanması ve gelişerek büyümesinde Türk kullanıcısı ve siz değerli müşteri, çalışan ve tedarikçilerimizin destekleri bizler için önem arz etmektedir.
Elektrik piyasasında 50 yılı aşan sektör tecrübesini, artık yerli sermayenin önemini hissettirecek hamlelerle hem bir aile hem de iş ortakları olarak gördüğümüz müşteri, çalışan, tedarikçi ve bayi ağı ile, Türk malı yazan ürünlerini iç ve dış piyasada bir Dünya markası haline getirmeyi hedeflerimizin içerisine dahil etmiş olduğumuzu siz değerli ailemize bildirmekten onur duyarız. 
Alkanlar Ailesine Hoş Geldin ELBİ diyoruz.

Alkanlar Şirketler Grubu
Yönetim Kurulu