224kablo
Haberler

Sektörümüzün yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu düşündük

Şirketimiz, Ege ve Akdeniz’in belirli şehirlerinde hizmet veriyor. Firmamız halen Kendal Elektrik- Uğur Aydınlatma- Erkled - ECONA- Yücel KABLO- Multitek Era Plast- Reçber KABLO- ÖZNUR KABLO- SEVAL KABLO bayiliklerimiz bulunmaktadır.

Ben Uğur Çetinkaya 1990 yılında Çanakkale’de dünyaya geldim. 2009 yılında vatani görevimi icra etmek için askere gittim. Askerden döndükten sonra babamın ısrarı ile Eldağ Elektrik LTD. ŞTİ’de Orhan ve Ayhan Bey’in yanında 2010’da çırak olarak başladım. Sektörde 2013 yılının son aylarında Kendal Elektrik Dış. Tic. A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlarından Faruk Ece Bey ile tanıştık. 2014 yılının 1. ayında Kendal Elektrik Dış.Tic. A.Ş’de Ege ve Batı Akdeniz Bölge Satış Sorumlusu olarak çalışmaya başladım. Kendal Elektrik sektörünün öncü firması olmasının yanında çok da iyi bir üniversite aynı zamanda. 2019 yılının 8. ayına kadar Kendal Elektrik’de çalışmaya devam ettim. Çıraklık yıllarımda tanışmış olduğum Melih kardeşim ve Adnan kardeşimde gönül birliği kurmaya karar verdik.

Şuan Kendal Elektrik Uğur Aydınlatma- Erkled- ECONA- Yücel KABLO- Multitek Era Plast- Reçber KABLO- Öznur KABLO- Seval KABLO bayiliklerimiz bulunmaktadır. Sektörümüzün yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu düşündüğümüzden şirketimizi açmaya Ege ve Akdeniz’in belirli şehirlerinde hizmet etmeye karar verdik. Bugünlere gelmemizde payının büyük olduğunu düşündüğüm Sayın Fırat Kendal AKSOY’a Faruk Ece’ye Alp Türkay'a ve Eldağ Elektrik Orhan Öztürk’e teşekkürlerimi sizin aracılığınızla paylaşmak istiyorum.