224kablo
Sektörel

Sektörümüzün vergi  rekortmeni Levent Elektrik

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2018 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden rekortmen listesini açıkladı.
Türkiye ekonomik alanda önemli zorluklar içerisindeyken 2019 yılında Antalya kurumlar vergi rekortmenleri sıralamasında vergi ödemekten kaçmayan SGK ve personel maaşlarını zamanında ödeyen sektörümüzün değerli ismi Antalya’dan Levent Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bey fazla vergi tahakkuk ettiren işadamlarından biri.
2001 yılında Antalya'da kurulan Levent Elektrik, sürekli değişen müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya devam edip, kurulduğu ilk günden bugüne hızla büyüyerek zamanla vizyonunu genişletmiştir.
2500 metrekarelik kapalı alanındaki showroom'u ile 25 kişiden oluşan profesyonel ekibi ve teknik donanımlarıyla, kaliteli hizmet, müşteri odaklı yaklaşımı ile ihtiyaçlara uygun çözümler geliştirmektedir.
Geniş ürün yelpazesine sahip olan Levent Elektrik, elektrik ve aydınlatma çözümleri konusunda dünya liderleri markaların bayiliklerini yapmaktadır.
Antalya Vergi Dairesi Başkanı Sayın Metin Uzun, Antalya Kurumlar Vergi Rekortmenleri sıralamasında, ilk 100 firma içerisine giren Levent Elektrik’e, nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular. 
Bülent Bey Bu başarı da payı olan tüm iş ortaklarına ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.