224kablo
Sektörel

Sektörde A-Tech Rüzgarı

Akıllı evler ve yapılar kişilerin özgün yaşam standartlarını geliştirmesini sağlarken, daha rahat, güvenli ve kullanışlı bir yaşam biçimi sunuyor. Dolayısıyla insanlar için son yıllarda önemli bir konu haline gelen bu durum ülkemizde kapsamı sadece bina ve tesislerdeki elektriksel uygulamaları içeren bir ihtisas fuarı ihtiyacını doğurdu. Bu doğrultuda T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın da destekleriyle A-Tech Fuarı’nı 21-23 Kasım arası Ankara Congresium’da gerçekleştirdi. Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren A-Tech Fuarı aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda her yıl ilerliyor.

Günsan Elektrik A-Tech Fuarı’ndaydı 

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörü Ankara’da bir araya geldi 

Anahtar ve priz sektörüne yenilikçi bir yaklaşım kazandıran Günsan, 21-23 Kasım tarihleri arasında Ankara Congresium’da düzenlenen A-Tech Fuarı’ndaydı ( Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı) Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen, akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Günsan yenilikçi ve inovatif ürünlerini sergiledi. 
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen A-Tech Fuarı, TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün sponsorluğunda Ankara Congresium’da düzenlendi. Sektör temsilcileri ve bayilerini bir araya getiren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapan fuarda Günsan anahtar priz ve yeni seri şalt ürünlerini sergiledi.  Fuarın en önemli markalarından biri olan Günsan standında dikkat çekici yenilikleri          ziyaretçilerle buluşturdu. Zamandan tasarruf ettiren şarjlı prizleri, son tüketiciye cep telefonu üzerinden kendi ürününü tasarlama fırsatı sunan Radius serisi, Eqona Pratik serisi içerisinde yer alan hayatı kolaylaştıran telefon tutucu prizler standın en fazla ilgi gören ürünleri arasında yer aldı.  Fuarın ikinci günü ise Günsan, Elektrik Teknisyenleri Odası iş birliğiyle fuar alanında elektrikçilere seminer verdi.

Erka Kablo sektörün buluşma noktası A-Tech Fuarı’nda

1987 yılında kurucu başkanımız Zekayi Çakmakçı tarafından temelleri atılan ERKA KABLO yaklaşık 32 senedir zayıf akım kablo sektöründe müşterilerine hizmet vermektedir. Üretime başladığı ilk yıllarda yalnızca İstanbul elektrik pazarına satış yapan firmamız 2000li yıllarda ikinci nesle aktarılmış ve sonrasında Genel Müdürümüz Tahsin Sefa Çakmakcı ve ortakları ile yatırımlar yapılarak Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsayan bir pazarlama ağı oluşturmuştur.
Kendini her geçen gün yenileyerek yoluna devam eden ERKA KABLO ürün portföyü ve üretim kapasitesini günden güne arttırmaktadır. İlk senelerinde, sadece kordon ve telefon kabloları üretimi yaparak başlayan firmamız günümüzde Data Lan Kabloları, Yangın Alarm Kabloları, Kumanda Kabloları, Sinyal ve Kontrol Kabloları, Coaxial Kablolar, Güvenlik CCTV Kamera Kabloları, Halojen-Free Kabloları ve Ses Kabloları da     üretmektedir.
ERKA KABLO yaklaşık 4000m² fabrikasında günümüzün modern teknoloji ve yönetim tekniklerini kullanarak konusunda uzman ve deneyimli personeli ile ülkemizde alanında üretici ve ihracatçı firmalar arasında önemli bir yere sahip olmuştur.
Kurulduğu yıldan bu yana kalite ve profesyonel iş birliğinde müşterilerinin tercihi olan ERKA KABLO TSE, ISO-9001, ISO 45001, ISO 10002, INTERTEK, ROHS, CE kalite ve sistem belgeleri ile ürün ve hizmet kalitesini bir adım daha öteye taşımaktadır. Son yıllarda Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ile ilgili çalışmalarına hız veren firmamız, CPR sertifikasyonlarını da tamamlayarak Türkiye ve Dünya çapında birçok projede yer alarak öncü kuruluşlar arasında yerini almıştır. Zayıf akım ve iletişim kabloları üretiminde lider firmalardan biri olmayı ilke edinen ERKA KABLO günün gerektirdiği teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, kendini sürekli yenileyerek yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılarak kurumsal hedeflerine her gün bir adım daha yaklaşmaktadır.
Türkiye ve Dünyada Elektrik ve Elektronik sektöründe önemli fuar katılımlarıyla müşteri portföyünü genişleten ERKA KABLO en son 21-23 Kasım tarihlerinde Ankara Congresium’da düzenlenen A-TECH Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarında yerini alarak tüm müşterilerine ve dostlarıyla buluşmuştur.
Bu fuara gelerek standımızı ziyaret eden tüm dostlarımıza bu vesileyle teşekkür ederiz.

Alkan Aydınlatma A -TECH Fuarı’nda

Alkan Grup,  1967 yılında %100 yerli sermaye ile Rize de temeli atılan ve o tarih-ten bu yana aydınlatma ve elektrik sektöründe yer alan üretim ve Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra Disano, Philips, Siemens, Osram ve General Electric gibi birçok dünya markasının hem bayiliğini hem temsilciliğini yapmasının yanı sıra 2010 yılında kurulan Alkan Aydınlatma markasıyla üretici firma olarak ülke ekonomisine katkı sağlayarak pazarda yer almaktadır.
Yarım asırlık tecrübesiyle, sektör de kullandığı teknolojisi, kalite standartları, yetkin çalışanları, müşteri odaklılığı, sosyal sorumluluk bi-linci ile anılan, sektöründe öncü ve birçok yeniliği Türkiye’ye kazandırmış bir markaya dönüştüğünü görüyor ve bunu ortak bir gurur kaynağı olarak yaşıyoruz. 
 Şirketimiz, İstanbul Şile’de 86 000 m² alan üzerine 20.000 m²’lik kapalı alana ve 1.300 m² merkez ofisi ile 200’e yakın çalışanı ile ürün portföyünü Türkiye’nin her noktasına ve 65 ülkeye ihraç etmektedir.
En önemli ilkelerinden biri enerjiden tasarruf ilkesi ve Led aydınlatma teknolojisinde ki gelişimini almış olduğu Tse, Iso ve Ohsas sertifika belgeleri ile kanıtlamaktadır.
 Ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun tasarımları ve ürünlerinin kullanım kolaylığı, insana ve doğaya saygılı üretimi,     rekabet gücü yüksek, yenilikçi ve yaratıcı ürünlerimiz ile sektöre yön veren hizmetlerimizde büyümeye devam etmekteyiz. 
Alkan Aydınlatma, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen elektrik sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı A-TECH fuarında yerini alarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleceğin evlerinde kullanılacak teknolojilerin sergilendiği fuarda Alkan Aydınlatma, yenilikçi çözümlerini de bu fuarda ziyaretçilerine tanıtma fırsatına sahip oldu.
 A-Tech fuarı Kamu kurumları ve özel sektörü bir araya getiren, elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını yoğun katılımla gerçekleşti. Sürekli gelişen teknoloji ile Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerle önümüzdeki yıl da gerek yurt dışı gerekse yurtiçi fuarlarla yeni pazarlarda yer almayı amaçlamaktayız.  Bu fuara katılan ve bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.

Mutlusan Elektrik’e A-Tech Fuarı’nda Yoğun ilgi

Elektrik sektörünün güçlü üreticisi Mutlusan Elektrik, 21-23 Kasım tarihleri arasında Ankara Congresium’da düzenlenen A-Tech Fuarı’ndaydı. Bu yıl 3. kez gerçekleştirilen, akıllı bina teknolojileri ve     elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Mutlusan inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.  A-Tech Fuarı (Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı) TOKİ, Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün sponsorluğunda Ankara Congresium’da düzenlendi. Elektrik ve aydınlatma üretim alanında faaliyet gösteren firmalar, temsilciler ve bayilerini bir araya getiren önemli buluşmaya ev sahipliği yapan fuarda Mutlusan Elektrik; anahtar, priz, grup priz ve endüstriyel alandaki ürünlerini sergiledi. Sektörün en önemli markalarından Mutlusan Elektrik şık tasarıma sahip özel standında dikkat çekici yenilikleri ziyaretçilerle buluşturdu. Mutlusan’ın yönetici kadrosundan; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz ve Satış Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz da stand alanında sektör paydaşlarıyla bir araya geldi.

NA-DE ELEKTRONİK A-TECH FUARINDA  ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞTU

Bina Otomasyon ve Bina İletişim Sistemleri sektöründe, Sensör & Sensörlü Aydınlatma, Görüntülü Diafon & Haberleşme Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Aydınlatma Armatürleri, LED Aydınlatma Armatürleri ürün gruplarında ‘Aydınlık Günlerin Güvencesi Olma’ misyo-nu ile öncü bir isim haline gelen Na-De Elektronik Kasım ayında Ankara Congresium’da düzenlenen Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’na katıldı. 
DMY Elektronik Yatırımlar bünyesinde faaliyetlerine devam eden Na-De Elektronik geniş ürün yelpazesindeki ürünlerini sergilemesinin yanı sıra yeni ürünlerini de fuarda ziyaretçilerine tanıtarak ilgi odağı oldu. 
Yeni ürünlerinden kendi bünyesindeki Ar-Ge merkezinde geliştirdiği Solar Aydınlatma SavLight  ürününde güneş enerjisi ile elektrik üreterek çevreye duyarlılığında simge haline geldi. 

Bu yıl Lamptime’da A -Tech Fuarı’nda

1976 yılında kurulan Konya merkezli AKIŞIK ELEKTRİK in markası olan LAMPTIME,2004 yılından bu yana aydınlatma piyasasında faaliyet göstermektedir. Özellikle Enerji Tasarruflu Ürünler ile LED aydınlatma konusunda uzmanlaşmıştır. “Yenilikçi teknolojiler ve çevre duyarlılığı” anlayışıyla bugüne kadar kaliteli, en üst sınıf, çevre dostu, şık ve Profesyonel aydınlatma ürünlerini pazara sunmuştur. Üretim tesislerinde öncelikle yerli malı ürünler kullanmayı amaç edinmiştir. Döküm, saç işleme, dizgi, statik boya kendi tesislerimizde gerçekleşmektedir.
Firmamız müşteri odaklı çözümler sunduğundan, kullanıcı dostu olan Lamptime bayilerimizdeki son kullanıcılara hitap etmektedir.
Ar-ge ve üretimin her aşamasında yerli ve yerel kaynakları kullanmaya özen gösteriyoruz. Satış ortaklarımızın tavsiyeleri doğrultusunda ürün gamımız şekilleniyor. Yıllar içinde şekillenmiş bayi ağımızla tüm yurt sathında hizmet veriyoruz.
LAMPTIME olarak A -Tech fuarına bu yıl ilk kez katılıyoruz. Üretime ağırlık verdiğimizden projelerde var olmak istiyoruz ve bu konuda kararlıyız. Marka bilinirliğimizin artması için önümüzdeki süreçte bu tip organizasyonlarda olmayı amaçlıyoruz. Fuardan genel olarak memnun ayrıldık. Fakat gözlemlerimize göre fuar tanıtılması noktasında yeterli kalmadığını farkettik. Zaman içinde düzeleceğini düşünüyoruz.
Markamıza bilinirlik katması açısından gelecek yıl katılabiliriz. 
Fuarın hedef kitlesine, fuar öncesi tanıtımlarımızı yaptık. Davet ettiğimiz ziyaretçilerimiz bizleri onurlandırdılar. Fuar organizasyonunda Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen elektrikçi dostlarımızla da görüşme imkânımız oldu.

Reçber Kablo  A-Tech Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu

Reçber Kablo geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yatırımları ile birlikte  kamu ve özel sektörün buluştuğu A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri fuarında ziyaretçileri ile buluştu.

Fuarda ziyaretçileri ile fikir alışverişinde bulunan Reçber Kablo taleplere en hızlı şekilde cevap verebilmek adına yatırımlarını her geçen sene daha da artırmaktadır. Teknolojinin önem kazandığı bu dönemde Zayıf Akım sektöründe yine öncü, yine kalite odaklı son teknoloji makineler ile hız kesmeden yoluna devam etmektedir.
Kablo sektöründe Zayıf Akım kablo üretim ve satış alanında faaliyet gösteren REÇBER KABLO A.Ş., T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5746 Sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Kanunu kapsamında 30 Temmuz 2018 tarihinde “Ar-Ge Merkezi” olarak tescillenmiştir.
Ar-Ge Direktörü Mutlu Güner, ”Ar-Ge ve inovasyon günümüzde rekabetin vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiştir. REÇBER KABLO A.Ş. olarak, teknolojik bilgi üretilmesi, ürün kalitesi ve standardının yükseltilmesi, ürün ve üretim süreçlerinin iyileştirilmesi, verimliliğin artırılması, üretim maliyetlerinin düşürülmesi, sürekli üzerinde çalıştığımız konulardı. Ar-Ge Merkezi süreci ile uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya, nitelikli Ar-Ge personeli ve işgücü istihdamının artmasıyla daha hızlı kavuşacağımıza inanıyoruz. Ar-Ge Merkezi ünvanı almanın gurur ve mutluluğunu tüm çalışanlarımızla yaşıyoruz. Bu süreçte bize destek olan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.
Ar-Ge Merkezi sürecinde iş birliği yaptığımız, Üniversiteler, TSE ve temasta olduğumuz yurtdışı laboratuvarlarla, ulusal ve uluslararası kurumlarla, daha kuvvetli iş birlikleri kurup, farklı kaynaklardan proje fikirlerini TEYDEB projelerine dönüştürerek, Ar-Ge Merkezine kazandırmayı, ürünlerde ayrıcalıklar oluşturmak ve oluşan ayrıcalıkları, faydalı model ve patentlerle kanuni koruma altına almayı hedefliyoruz. Bu hedefler doğrultusunda yüksek katma değerli, ihracat potansiyeli olan teknolojik ürünlerin üretilmesini amaçladıklarını’’ belirtti..
Önümüzdeki yıl da yeni yatırımları ve ürünleri ile ziyaretçileri ile buluşmanın heyecanı içinde olan Reçber Kablo ailesi olarak A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri fuarında görüşmek dileğiyle…

Işıldar Plastik Atech Fuarı’nda

Işıldar Plastik, 1972 yılından itibaren kalıp atölyesini kurarak plastik elektrik malzemeleri imalatı yapmaktadır. Dübel, buat kapakları, antigron kroşe çeşitleri vb. gibi birçok fason ürünleri bulunan ve birçok firmaların markalarına ait olmak üzere fason üretim yapan Işıldar Plastik kalıphanesini genişleterek Arge yatırımlarına girmiştir. Kaliteli üretim ve iyi hizmet vermeyi hedefle-yerek yeni kalıplar yapmaya devam etmektedir.
Bunun yanı sıra Işıldar Plastik temel amacı kurumlara, proje firmalarına ve belli bir kesime ulaşmak olan A-Tech Fuarı’na 3. katılımını gerçekleştirdi. 
İki yılda bir daha geniş kontrol katılımcısının, proje firmalarının ve yabancı misafirlerin katılımının olduğu 2021 A-Tech gerçekleşmesini umut ediyoruz.

Erse Kablo, A-Tech Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

Marka bilinirliğiyle sektöre yön veren üretici firmalar arasında yer alan Erse Kablo, 21-23 Kasım tarihlerinde Ankara Congresium’da 3.sü düzenlenen “Akıllı Bina Teknolojileri & Elektrik Sistemleri / A-tech Fuarı”nda yoğun ilgi gördü. Erse Kablo Genel Müdürü Selami Sivritepe, Yurtiçi Satış Müdürü Mehmet Güven, Bölge Satış Yöneticisi Koray Yılmazgil, Bölge Satış Temsilcileri Önder Demirtaş, Numan Üstün, Pazarlama İletişim Yöneticisi Begüm Sevinç, Fabrika Müdürü Murat Atasoy ve Ar-Ge Müdürü Aysun Pınarbaşı; T.C.Ticaret Bakanlığı, TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut ve T.C.Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkilileri ve sektörle buluşarak, Erse standını ziyaret eden tüm misafirlerine teşekkürlerini sundu. Erse markası yurtiçinde önemli ve prestijli projelerin şartnamelerinde yer alırken; TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut’a ait, Dilovası 915 Konut, Batışehir, Bulvar İstanbul, Stadyum, Gebze 400 Yataklı Hastane, 5.Levent, Şarkışla 500 Kişilik Yurt, 850 Yataklı Devlet Hastanesi, Başkent Emlak Konutları Mühye, İst Marina, 600 Yataklı Devlet Hastanesi, Şehitkamil 807 Konut, Gebze Emlak Konutları, Göl Panorama Evleri, Atabey 400 Konut,  Ispartakule, Maslak 1453, 100 Yataklı Devlet Hastanesi, Efendibey 703 Konut, Seyrantepe 600 Yataklı Devlet Hastanesi, TEM Avrasya Konutları, Çatalca Kiptaş Konutları, Mamak Kentsel Dönüşüm, Orman Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası, Eti Maden Hizmet Binası, EPDK Hizmet Binası, Kuzu Effect, Kuzey Ankara 540 Konut, Kuzey Yakası, Tual Adalar, Validebağ  projelerinde Erse Kablo tercih edildi. Zayıf akım kablo üreticileri arasında Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ve Elektrik & Elektronik İhracat Onur Listesi’nde yükselerek     ilerleyen Erse; koaksiyel, sinyal kontrol, yangına dayanıklı, haberleşme, veri iletişim, kumanda kabloları üretimiyle beraber kaliteye ve satış sonrası hizmete önem vererek, pazarlama iletişimi faaliyetlerinde de ilerlemeye devam ediyor. Erse Kablo’nun alanında uzman ekibi, A-tech Fuarı’ndaki ziyaretçilerine ve iş ortaklarına ürettiği ürün grupları ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) hakkında bilgi vererek, müşteri ilişkilerinin önemine dikkat çekti.

Zeybek Elektrik A- Tech Fuarı’nda

Zeybek Elektrik A.Ş 1982 yılında elektrik sektöründe sac kasa, buat ve sayaç kaideleri üretmek amaçlı kurulmuştur. 37 yıllık tecrübe, yenilikçi vizyonu ile ASO 1. OSB’de toplam 13.000 m2 kapalı alana kurulu son teknolojiye sahip makine parkuru ile üretim yapmakta olan zeybek elektrik A.Ş maksimum kalite - hızlı teslim ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
5 ana ürün grubunda üretim yapmakta olan firmamız plastik ve sac ürünlerinde yüksek üretim miktarlarına sahiptir. 
Ürettiğimiz ürünler;
Elektrik tesisat boruları
Pvc kablo kanalları
Metal kablo taşıma sistemleri
19” rack kabinetler
Alçak gerilim elektrik panoları üretmektedir.
Ülkemizde bu ürün gruplarını tek bir firma bünyesinde toplayan ve üreten tek firma olma özelliğine sahip Zeybek Elektrik sektöründe öncü olmaya devam edecektir. Üretim çeşitlerimizden biri olan elektrik tesisat borularımız; Çeşitli çap, ebat ve renklerde Halojen free, alev yaymayan kangal borular, Polietilen - PVC rijit borular, halojen free spiral, çelik ve izoleli çelik spiral borular ve çift cidarlı koruge borular üretilmektedir. Enjeksiyon makinalarımızda sıva altı ve sıva üstü kasa ve buatlar, boru aksesuarları ve pvc kablo kanal aksesuarları üretilmektedir. Üretim çeşitlerimizden biri de PVC sıva üstü kablo kanal sistemleridir.
Değişik genişlik ve kenar yüksekliklerinde düz, arkası kendinden yapışkan bantlı çeşitleri bulunmaktadır. İstenilen boy ve ebatlarda beyaz veya başka renklerde her türlü kablo kanalı üretilmektedir.
Zeybek Elektrik’in üretimlerinden bir çeşidi de BESTRACK marka tescilli 19” Rack kabin ve aksesuarlarıdır.
Firmamız Network- data ve güvenlik sektörlerine en uygun çözümleri sunmaktadır. 
BESTRACK markalı ürünlerimiz Minimum 600 saat tuz testi dayanımına sahip elektrostatik toz boyama tesisi ile kaliteli boyama ve en hızlı şekilde sac kesme ve bükme üretim teknolojileri ile yüksek kalitede ve en hızlı şekilde üretim yapmaktadır. Üretim çeşitlerimizden biri de metal kablo taşıma sistemleridir.
Tesislerde ve binalarda dahili ve harici ortamlardaki kablo tesisatlarını taşımak amacıyla yükseklikleri 40 mm-100 mm arası, genişlikleri 50 mm- 600 mm, kalınlıkları 0,8 mm- 2,0 mm arası olarak değişen opsiyonlarda ve pregalvaniz, sıcak daldırma galvaniz ve RAL katalog renklerinden elektrostatik toz boyalı olarak imal ederek müşterilerimize sunmaktayız.
Bu seneki A-TECH fuarında birçok ilden gelen müşterilerimiz standımızı ziyaret ettiler. Ankara dışından birçok ilden müşterilerimizin gelmesi fuara katılan firmalar için ve Ankara’mız için güzel bir gelişmeydi. 
Antalya, Isparta ve Manisa Turgutlu Elektrikçiler Odası Başkanları, fuara gitmeden önce fabrikamızı gezerek ürünlerimiz ve firmamız hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.
Standımızı boş bırakmayan ziyaret eden misafirlerimize, dostlarımıza teşekkür ederiz.     

Rober Aydınlatma A-Tech Fuarı’nda ilgi odağı oldu

Rober Aydınlatma Olarak Ülkemizde açığı bulunan Aydınlatma sektöründe sürekli yenilikçi ve üst seviye kalite anlayışını kendimize ilke edinip bu hususta kendi öz sermayemiz ile hayata geçirmiş olduğumuz üretim tesis ve fabrikamızda yılların bize kazandırmış olduğu bilgi birikimi, tecrübe ve çalışkanlık azmi ile yaptığımız AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen, hızlı üretim ve sipariş hatlarımız ve tecrübeli personel ekipleri-miz sayesinde yüksek kaliteli ürünlerimizi direk tüketiciye ulaşabilen zengin ürün portföyümüzde bulunan teknolojik altyapımız sayesinde ise seri üretimini gerçekleştirdiğimiz her ölçü ve standarttan rahatlıkla üretebildiğimiz ayrıca resmi belgelendirmelere tabii olan devlet ve kamu yararını gözeten yeterlilik belge listemizde bulunan ENEC, CE, Yerli Üretim Belgesi, ISO, ROCH gibi birçok bel-geye sahip ürünlerden Ledli; Projektör,  Spot, Ampuller, sensörlü ürün grupları, tourch ampuller, partner firmalarımızla birlikte üretimini gerçekleştirdiğimiz sokak, bahçe ve genel Aydınlatma direkleri ile armatürleri ve Lineer armatür konseptlerimiz ile Ülkemize hizmet vermekteyiz.  Genel çalışma prensiplerimiz çerçevesinde ülkemize son teknoloji ürünlerin ithal edilmesi ve yapılan çalışmalar sonucu üretilen yeni ürünlerinde tekrardan orta doğu ve Asya ülkelerine ihraç ederek ülkemize katma değer katmaya ve içinde bulunduğumuz global ekonomik devirde istihdam sağlayarak ve bunu her geçen gün arttırarak ülkemiz, milletimiz ve daha yaşanabilir bir dünya için yorulmadan çalışmaya devam ediyor.  Var gücümüzle ilerlemeyi sürdürüyoruz.
A tech fuarımızın Elektrik, Elektronik ve Akıllı bina Teknolojisi alanında ülkemizde söz sahibi olan firmaları ve yüksek katılımlı potansiyeli ile sektörümüzü bir araya getirerek aynı çatı altında toplanmasına öncelik etmiştir. Rober Aydınlatma, sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunarak ürünlerini fuar ziyaretçilerine beğenisine sundu.