224kablo
Röportajlar

SEKTÖR LİDERİ CATA’DAN YENİ HAMLE - 6. Nesil Aydınlatma

 

Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?
Adil Ogün Peşinci, şirketin genel koordinatörüyüm. 18 yıldır Uğur Aydınlatma ailesinin içindeyim.

Firmanızın kuruluşu ve faaliyet konuları nelerdir?
2000 yılından bu yana İstanbul Şişhane‘de aydınlatma sektörüne hizmet vermekteyiz. Aydınlatma sektöründe her türlü ihtiyaca çözüm üretebilen, enerji tüketimleri düşük, verim ve kaliteleri yüksek, insana ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünlerine öncelik vermeye çalışıyoruz.

Aydınlatma pazarının ve Uğur Aydınlatma markasının yeni trendlere yaklaşımından bahsedebilir misiniz?
Firmamız yenilikçi yaklaşımlarda olarak devamlı arayış içinde olup, her zaman arka planda Ar-ge çalışmaları yapmaktadır. Politikamızda buna bağlı olarak ‘’takip eden değil, takip edilen bir firma olmak’’ olmuştur.  

Cata çok önemli ürünlere sahip bir markadır. Tekrar hatırlatmak adına ürün yelpazenizde ne tür ürünler var ve bu ürünler daha çok nerelerde kullanılıyor biraz anlatır mısınız?
Markamız aydınlatma olarak aklınıza gelebilecek ne varsa, bunları ürün yelpazesine alıp son tüketicinin kullanabileceği ve gönül rahatlığıyla alabileceği ürünleri bünyesinde bulundurmaktadır.

Uğur Aydınlatma olarak yenilikleriniz nelerdir? Yeni ürünlerinizden bahseder misiniz?
Yeni ürün olarak 6.nesil aydınlatma ürünlerini piyasaya sunacağız.  

Direkt aydınlatma pazarın içerisinde bulunan birisi olarak, bu pandemi sürecinde 2020 yılını nasıl yorumluyorsunuz? Bu bağlamda Uğur Aydınlatma nasıl bir yol izledi?
Yaşadığımız pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de ve aydınlatma sektöründe de bir daralma gözlemledik. Ancak buna rağmen CATA’nın ürün tedariğinden satışa ve satış sonrası hizmetlerine kadar olan bu zorlu süreci, en güzel biçimde yönetmeyi başardık. Tüm müşterilerimizle bir güven tazelediğimize inanıyorum. Bu kadar zorlu bir ortam ve ticari faaliyetlerin son derece zorlaştığı şartlar altında dahi, mutlu müşteri tepkisini oluşturmak bizim için oldukça değerli bir kazanım oldu. Biz; markamızı ayakta tutan tüm ekibimizle beraber, hangi şart olursa olsun kaliteli, hizmeti kesintisiz sunmak üzere hareket ediyoruz.

Son olarak, 2021’de Cata’dan neler beklemeliyiz?
Takip edilmek istiyorsanız, 2021 yılında da CATA’yı takip ediniz. 2021 yılı CATA YENİLİKLER YILI... olacaktır.