224kablo
Sektörel

SCHNEİDER ELECTRİC, YUVAM ELEKTRİK İLE YENİ ÜRÜN TANITIM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya Schneider Electric yetkisi bayisi olan Yuvam Elektrik, kamu kurumlarındaki yetkili mühendis, tekniker ve teknisyenlerden oluşan personellere Saray Havuzbaşı Restaurant’ta Schneider Electric’in yeni ürün tanıtım semineri vermiştir. 

Yuvam Elektrik ve Conacx Pano yönetim kurulu başkanı Sayın Hakan Güldaş seminer giriş konuşması olarak; “1975 yılından bugüne elektrik sektöründe onur ve gururla devam ettiğimiz sektörümüze Conacx Pano markasıyla da elektrik panosu üretimine başlayıp prestijli projelere hızlıca marka olma yolunda ilerlemekteyiz. Bununla beraber Schneider Electric gibi global markalarla da ortak çalışmalar yaparak eğitimler, seminerler ve sektörümüzdeki emekçilerimize ve iş arkadaşlarımıza eğitim seminerleri vermekten gurur duyuyoruz ve bundan sonraki süreçte de düzenli olarak seminerler vermeye devam edeceğiz.” diyerek misafirleri karşılamanın ardından seminer oturumu başlatıldı.
Seminerin İçeriğinde; Yeni GoPact Şalter ve ACB – CCB Ürün Ailesi, Kablosuz Enerji İzleme (Power ve Heat Tag), Yeni Altivar Soft Starter ATS480 ve Sürücü Ailesi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ve Yönetmelikleri’nden bahsedilen eğitim seminerlerimizde Malatya’daki davetli kamu kurum kuruluşlardaki teknik perso-nellere yeni ürün tanıtımı yapıldı.
Gelişen teknolojilerdeki yenilikleri göstermek adına bayii olarak bu tarz eğitimlerimiz ve tanıtımlarımız devam edecektir. 
Yuvam elektrik ve Conacx Pano ailesi olarak Schneider Electric’in yönetim kadrosu, eğitim kadrosuna ve özellikle projeyi beraber yürüttüğümüz bölge temsilcimiz Sayın Erdal Koç’a çok teşekkür ederiz.