224kablo
Sektörel

Schneider Electric, Otomotiv Endüstrisinde Akıllı Üretim ve Dijital Dönüşüm için İnovasyon Tır’ı ile Bursa’daydı

• Schneider Electric, 7 şehirde, 8 farklı etkinlik ile endüstride dijital dönüşümü güçlendirecek İnovasyon Yolda etkinliklerine Bursa’da devam etti.
• Şirketin küresel çapta bilgi birikimi ve yenilikçi teknolojilerini Türkiye’ye taşıyan İnovasyon Tır’ı ve seminer programı buluşmasında otomotiv sektöründe dijital dönüşüm ile birlikte akıllı, güvenli ve sürdürülebilir üretim konusu masaya yatırıldı.  
• Katılımcılar, bu kapsamda en son yenilikleri İnovasyon Tır’ında bire bir deneyimleme fırsatı yakaladılar. Seminer programı ile de Schneider Electric konuşmacılarından geleceğin çözümlerini dinlediler ve birlikte yeni yol haritaları yaratma olanaklarından yararlandılar.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Türkiye’de enerji verimliliği, akıllı üretim ve dijital dönüşüm çalışmalarına güç katmak üzere İnovasyon Yolda adlı bir etkinlik serisi düzenliyor. Bu kapsamda 7 şehirde, 8 noktada buluşmalar gerçekleştirmek üzere yola çıkan     İnovasyon tır’ı 11 Ekim’de Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde endüstrinin liderlerini bir araya getirdi. Schneider Electric, İnovasyon Tır’ı ve seminer programı ile Türkiye’den ihraç edilen her 2 otomobilden 1’inin üretildiği Bursa’da otomotiv endüstrisinin akıllı üretim ve dijital dönüşüm yolculuğuna ışık tutacak teknoloji ve yol haritalarını paylaştı. 
Buluşmalarda Schneider Electric İnovasyon Tır’ı birbiriyle haberleşen ürünler ve IoT tabanlı yazılımları deneyimlemenin mümkün olduğu özel bir ortam sundu. Gerçekleştirilen seminer programında ise Schneider Electric konuşmacıları uluslararası çapta bir deneyimi ve öncü teknolojilere dair gelişmeleri paylaştılar. Schneider Electric uzmanları, otomotiv sektörü uzmanlarının yüksek verimlilik ve kârlılık ile işleyen dijital ve akıllı üretim merkezleri için yeni yol haritaları hazırlamalarına da destek oldular. Böylece Türkiye otomotiv üretimi ve ihracatında liderliği üstlenen Bursa’nın uluslararası çapta rekabet edebilirliğini güçlendirmenin reçeteleri hazırlandı.