224kablo
Sektörel

Işığı Yeniden Tanımlayarak Geleceği Aydınlatıyoruz

ZMR Led Teknolojileri 1971 yılında dayanıklı tüketim ve inşaat sektörlerinde başlattığı ticari faaliyetleri, 2008 yılında Zümrüt Grup çatısı altında birleştirilmiştir. Geçmiş yıllarda faaliyette bulunduğu sektörlerdeki başarı ve tecrübelerini Türkiye genelindeki bayi ağıyla aydınlatma sektörüne taşımıştır.
Merkez Aydınlatma A.Ş. çatısı altında “ZMR Led Teknolojileri” olarak yer almakdır.
 Kuruluşumuzdan itibaren müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak adına ürün yelpazelerine ampul grubu, iç ve dış mekan aydınlatma, trafolar ve adaptörler, şerit ledler, kumanda ve repeater ürünleri ile ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktadır.

  • Gelişen servis ağı ile müşterilerine beş yüz binden fazla oluşan stok servisi sunmaktadır.
  • Günümüzün değişen yapısına uygun ve uyumlu teknoloji ile müşterilerin taleplerini karşılamak amacıyla alanında uzman satış pazarlama ekipleri tarafından kolayca siparişler verilmektedir.
  • Müşterilerin taleplerine sahip olduğu dağıtım kanalları ile mümkün olan en iyi ve en hızlı servisi sunmaktadır.
  • Türkiye’de 81 ilde 800’ den fazla bayi ağımızla yer almaktayız.

 

Işığı Yeniden Tanımlamak
Işığın büyüsünü ve gücünü herkes için yeniden tanımlamayı amaçlayan ZMR Led Teknolojileri, aydınlatma dünyasını sıradanlıktan çıkarmak ve insanların hayatlarını daha iyi bir şekilde aydınlatarak dönüştürmeyi hedeflemektedir.

Yenilikçi ve Çevreci Çözümler
ZMR Led Teknolojileri, en son teknolojiye sahip yenilikçi aydınlatma ürünleri tasarlayarak çevre dostu bir geleceğe katkıda bulunuyor. LED teknolojisinin sınırlarını zorluyor ve enerji tasarrufunu bir yaşam tarzı haline getiriyor.

Müşteri Odaklı Yaklaşım
Müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak ve onların hayatlarını daha iyi hale getirmek için çalışıyor. Her projede, her tasarımda ve her üründe, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Estetik ve İşlevsellik Bir Arada
ZMR Led Teknolojileri, estetik ve işlevselliği birleştirerek yaşam alanlarına ve işyerlerine benzersiz bir zarafet ve pratiklik katmayı amaç-layarak ışığın güzelliğini ve kullanışlılığını bir araya getiriyor.

Geleceğe Yönelik Düşünmek
Vizyonu, sadece bugünü değil, yarını da düşünmek olan ZMR Led Teknolojileri sürdürülebilirliği teşvik ediyor, teknolojinin sınırlarını aşmaya devam ediyor ve aydınlatma sektöründe öncü bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.