224kablo
Haberler

Rekabetçi Bir Marka; Reçber Kablo

 

Yeninin ve İyinin Peşinden Koşan

Rekabetçi Bir Markayız

 

Otuz yılı aşkın süredir ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışarak, her zaman yeninin ve iyinin peşinden koşup seksen milyonun markası olmak ve yurtdışında Dünya markaları arasında yer almak istiyoruz.

 

 

 

Reçber Kablo olarak 1984 yılından bu yana sektörde varlığımızı sürdürüyoruz. Önceleri enerji kablosu üretimi yaparken, 1999 yılında koaksiyel kablo üretimine başlayarak zayıf akım kablolarına yöneldik. 2004 yılında Türkiye’de hiç olmayan bir teknolojiye yatırım yaparak zayıf akım kablolarında ön sıralara yükseldik. Bu yatırım, televizyonlardaki analog alıcılardan dijital alıcılara geçildiği dönemde yapıldığından dolayı, bizi sektörde ileriye taşıdı ve zayıf akımda bilinirliğimizin pekişmesini sağladı.

Koaksiyel kablo üretiminde uzmanlaştıktan sonra farklı zayıf akım kabloları üzerinde çalışmalarımızı devam ettirdik. İnternet kullanımının daha yaygın hale gelmeye başlaması ile birlikte data kablolarının ön plana çıkacağını öngördük ve bu yönde yatırımlarımızı hızlandırdık. Gerekli özveri ve gayretle data kabloları üretiminde de önemli bir yol kat ettik.

Şuan, Koaksiyel & CCTV, Data LAN Kabloları, Sinyal Kontrol Kabloları, Silikon Kablolar, Veri İletişim Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar ve Kumanda Kabloları üretiminde ağırlıklı olarak hizmetimizi sürdürüyoruz. Son teknoloji makinelerle ve kendi alanında uzmanlaşmış kadromuzla birlikte modern bir tesiste üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Elde edilen ürünlerde, yapılan kontrollerle istenilen özelliklere uygun olan malzemeler bir sonraki aşamaya geçiyor. Nihai ürün üretildikten ve son kalite testleri de yapıldıktan sonra uygunluğu onaylanan ürünleri son kullanıcıları ile buluşturmak üzere sevkiyat aşamasına yönlendirerek ürün kalitesini ön planda tutuyoruz.  

Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek yaptığımız gerek üretim yatırımları, gerekse kaliteyi istenen seviyede tutabilmek adına kalite testleri yatırımları ile kurulduğumuz ilk günden bu güne önemli bir noktaya geldik. Bundan sonraki süreçte de doğru noktalarda doğru adımlar atarak, hedefimize her geçen gün daha emin ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz, belli bir bölgede marka olmak değil, 30 yılı aşkın süredir ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışarak, her zaman yeninin ve iyinin peşinden koşup 80 milyonun markası olmak ve yurtdışında Dünya markaları arasında yer almaktır.