224kablo
Sektörel

REÇBER KABLO ÜRÜN PÖRTFÖYÜNÜ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR!

Reçber Kablo her geçen gün ürün portföyünü genişleterek, hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini, değerlerinden biri olarak gören Reçber Kablo, müşteri talepleri doğrultusunda kumanda kablosu üretimi için izolasyon ve kılıf ekstrüzyon hatlarının yanı sıra Fransa menşeli Setic marka büküm hattı yatırımlarını 2017 yılında gerçekleştirerek, altyapı ve kablo tasarım çalışmalarını tamamladı. Prototip ürünlerin üretimi ve ardından kalite kontrol testleri devam eden ürünler için Mart ayı seri üretim hedeflenerek yeni ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız.

Kumanda kabloları dahili alanlarda, kuru veya nemli yerler olmak üzere, genel olarak endüstriyel uygulamalarda, elektronik kontrol ve iklimlendirme sistemlerinde, mühendislik projelerinde konveyör, montaj ve üretim hatlarında ölçme ve kontrol amaçlı olarak, düşük ve orta düzey mekanik stres altında kullanılır. Bükülgen kablo yapısı sayesinde hızlı ve kolay kurulum avantajı sağlar.

Kontrol kabloları ürün çeşitliliği olarak, 2 damardan 36 damara kadar 0,50mm2 ile 2,5mm2 kesit aralığında, TSE K 373 standardına uygun olarak 300/500V PVC Yalıtkan ve Yağa Dayanıksız PVC Kılıflı YSLY-JZ/OZ, YSLYCY-JZ/OZ tipleri ile HFFR Yalıtkan ve HFFR Kılıflı HSLH-JZ/OZ, HSLHCH-JZ/OZ tiplerine ilave Yağa dayanıklı kumanda kablo çalışmalarıyla ürün portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz.