224kablo
Sektörel

RAKAMLARLA 4monline.com

Kayıtlı ürün sayısı, toplam ziyaretçi, son 3 ay içerisinde ki satış grafiği ile ilgili veriler ve çok daha fazla bilgi görselli anlatımlarla karşınızda...
İlk günden bu güne kadar ki süreçte çok sevildik ve yeni görsel tasarımımızla karşınızdayız.
Artık herşey daha kullanışlı ve daha kolay ulaşılabilir.
Sizlerden gelen istekleride dinleyip hayata geçirmeye devam etmeye çalışıyoruz. Şuan hali hazırda herkese açık olan satışlarımızı çok yakın zamanda 'Bayimize Özel' fiyatlarıyla inceleyebileceksiniz. 
Bayilerimiz için özel bir üyelik oluşturup o üyelikler ile birlikte sisteme giriş yapmanızı ve sizlere özel fi-yatlardan yararlanmanızı sağlayacağız.
Şuan satışta olan 'Şalt Malzemeleri, Aydınlatma, İp İnterkom Sistemleri'         kategorilerimiz büyük ilgi görmektedir.
Çok yakında tüm ürün çeşitlerimizi sisteme girip     sizlere sunmayı planlıyoruz. Elektrik Kablolarından tutun Borulara kadar tüm ürün yelpazemizi     sizlere sunacağız.
Amacımız her zaman         en uygun fiyatları,en kaliteli ürünleri, en hızlı teslimat süreçlerini sizlere sunmak ve memnun kalmanızı sağlamak.
4monline.com ile siz değerli müşterilerimizin yoğun ilgisinden yola çıkarak çok sevildiğimizi anladık ve daha farklı projeler ile     sizlerle olacağız.
Her zaman ki kuralımız ile yola devam etmekteyiz. Mutlu çalışan, mutlu müşteriler yaratır' sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.