224kablo
Sektörel

Panasonic’ten ülkeler arası seyahat

Panasonic Eco Solutions Türkiye Müşteri Seyahatleri Unutulmaz Anlara Sahne Oldu!

Her yıl bayi ve satış noktalarına yönelik geleneksel olarak düzenlediği seyahatlerle Dünya’nın en güzel ülkelerini yakından görme fırsatı sunan Panasonic Eco Solutions Türkiye, bu doğrultuda Avusturya, Macaristan ve Norveç seyahat programını gerçekleştirdi.

Programın bir diğer durağı ise 21-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Japonya seyahati oldu.

6 gece 7 gün süren ve Tokyo Kyoto ile Osaka şehirlerini kapsayan seyahat programının ilk bölümünde Tokyo kentinin önemli sembolleri arasında yer alan Skytree Gökdeleni ve Ginza Meydanı Listesinde bulunan Toshugu Tapınağı ve Kyoto Bamboo Ormanları da ziyaret edilen önemli yerler arasındaydı.
Japonya’nın ve Dünya’nın en büyük ilgisini topladı. Ayrıca, Nikko bölgesindeki Unesco Dünua Mirası Listesinde bulunan Toshugu Tapınağı ve Kyoto Bamboo Ormanları da ziyaret edilen önemli yerler araısndaydı.
Japonya’nın ve Dünya    ‘nın en büyük ahşaptan yapılmış tanınağı olarak bilinen Tadoji Budist Tapınağı ziyareti ve Osaka kalesinden izlenen şehir manzarası seyahat programının hafızalardan silinmeyecek anları arasındaki yerini aldı.
Panasonic Eco Solutions Türkiye’nin bayileri, satış noktaları ve bazı yöneticilerinin yer aldığı seyahat programı, tüm katılımcıların memnuniyeti ile sonuçlandı.