224kablo
Sektörel

Panasonic’ten Multi-let Şok Korumalı Grup Priz

Panasonic Electric Works Türkiye’nin ani yüksek elektrik gerilimlerine karşı tam koruma sağlayan yeni ürünü Multi-let Şok Korumalı Grup Priz kullanıma sunuldu. Açma-kapama anahtarı kapalı olsa da devrede kalan sürekli koruma özelliği sayesinde yeni Multi-let prizler ile televizyon, masaüstü ve dizüstü bilgisayar, ses sitemi, yazıcı, tarayıcı gibi elektronik cihazlar, şebekede meydana gelen ani aşırı gerilimlerden korunarak zarar görmeleri engelleniyor.
Panasonic, 100 yılı aşkın teknoloji ve inovasyon tecrübesi ile tasarladığı yeni Multi-let Şok Korumalı Grup Prizler ile elektronik cihazlar için bir tehdit olan ani gerilim artışlarının zararlarına son veriyor. Şebeke üzerinde ani yükselmeler yaşanması durumunda, üzerinde bulunan koruma elemanlarıyla gerilimi absorbe eden Multi-let prizler, cihazların bu tip gerilimlere maruz kalmasını önlüyor. 
1050 Joules’a kadar şok koruma sağlayan Multi-let Şok Korumalı Grup Prizlerde 16A Nominal Akım ve çarpma karşıtı örtücü gibi teknik özellikler bulunuyor. Standartları karşılayan1,5 mm kablo kalınlığı ile uluslararası stan-dartlara uyarak güvenliğinizi sağlamaktadır.