224kablo
Sektörel

Panasonic Otellere Konfor Kazandırıyor

Panasonic son teknoloji uygulamalarıyla otellere yüksek performans ve mekân üretkenliği sağlıyor. İnovasyon çözümleriyle daha iyi bir ‘yaşam’ faaliyeti gösteren Panasonic, yaşam alanlarına çok boyutlu çözümler getiriyor.

Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan ürünleriyle değişen ihtiyaçlara yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Panasonic, geniş ürün yelpazesiyle otelleri LED ürünler ile aydınlatıyor, şok korumalı prizler ve sigortalar ile elektronik aletlerin ömrünü uzatıyor, kaçak akım röleleri ile güvenlik ve emniyeti arttırıyor. 
Son teknoloji Thea IQ ve Interkom sistemleri ile de güncel ihtiyaçlara dijital çözümler sunuyor. Panasonic yaşamın her alanında çözümleriyle kullanıcılarına eşlik ediyor.
Ürünleriyle otellere yüksek konfor ve mekân üretkenliği sağlayan Panasonic, esnek sistem tasarımlarıyla otellerde güvenlik, sürdürülebi-lirlik ve konfor alanlarında katkı sağlıyor

Otelleri yeni nesil konforla tanıştırıyor
Tüm yaşam alanlarında olduğu gibi otellerde de konforlu bir kontrol sağlayan çok işlevli otomas-yon anahtarı Multis, farklı iklimlendirme sistemlerine tam uyum sağlarken, aydınlatmalar, perdeler ve panjurlar gibi farklı aparatların da uzaktan kont-rolüne imkân veriyor. Dokunmatik ekranındaki değiştirilebilir sembollerle kullanım kolaylığı da sağlayan Multis’in dilenirse kapatılabilen ekran ışığı sa-yesinde de sade ve şık bir görünüm yaratılıyor.
Panasonic LED Filaman Lambalar ise, geleneksel dokunuşları üstün led teknolojisi ile buluşturuyor. Geleneksel lambalar için harika bir retrofit çözüm sunan Panasonic LED Filaman Lambalar, yeni nesle ayak uyduran tasarımı ve aydınlatmayı ihtiyaçtan öteye taşıyarak tasarımdan ödül vermeyerek otelleri aydınlatıyor.