224kablo
Haberler

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE, LED AYDINLATMA ÜRÜNLERİNİ TANITTI!

Panasonic’in 100 yılı aşkın  tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan,  LED Aydınlatma ürünleri; İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen Panasonic Life Solutions Türkiye bayi toplantıları ile tanıtıldı.
“Panasonic Aydınlatsın” mottosu ve “Asıl Hikaye Şimdi Başlıyor” teması ile hayata geçen bayi toplantıları, yoğun ilgi görürken, markanın yeni LED lamba serisi de büyük beğeni kazandı.

Panasonic Life Solutions Türkiye’nin yeni LED Aydınlatma ürünleri lansmanını yaptığı bayi toplantıları İzmir, Ankara ve İstanbul şehirlerinde, Türkiye’nin dört bir yanından bayilerin katılımı ile gerçekleşti.  Maske, Mesafe ve Hijyen başta olmak üzere tüm Covid-19 tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığı toplantılara, yaklaşık 60 bayi katılım gösterdi. Toplantılarda  Panasonic Life Solutions Türkiye Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, şirket başkan yardımcıları ve diğer yöneticiler de hazır bulundu.  
Toplantıda bayilere seslenen Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa “Panasonic Life Solutions Türkiye olarak bizler, hem Türkiye hem de ihracat pazarlarındaki başarımızı her geçen gün artırarak sektörümüzün gelişimine ve büyümesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Şirketimiz,  pazarın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilme kabiliyetini “Daha İyi Bir Yaşam, Daha İyi Bir Dünya”  vizyonuyla destekleyerek, gelişen teknolojiler doğrultusunda, hayata konfor katan ürün ve çözümler sunmaya devam edecek. Tüm bu hedeflerimizin gerçekleşmesinde Türkiye’nin büyüme potansiyeline olan inancımız büyük rol oynayacaktır. Geçtiğimiz yıl içerisinde; endüstriyel tesislerimizde yaptığımız birçok yeni yatırım, pandemi döneminde dahi Türkiye’nin istihdamına sağladığımız katkıya devam etmemiz ve LED aydınlatma gibi yeni ürünleri pazara sunmamız, taşıdığımız bu inancın en önemli göstergelerinden.” şeklinde konuştu.   
Panasonic Life Solutions Türkiye Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar ise yaptığı konuşma ile bayilere Türkiye ve dünyadaki makroekonomik ve sektörel gelişmeler, pandemi sonrası kullanıcı alışkanlıkları ile değişen trendlerle ilgili bilgilerin yanı sıra yeni LED serisi ile ilgili de bilgi verdi. Azim Tuncinar “Panasonic, yıllık yaklaşık 3 milyar dolarlık cirosuyla tüm coğrafyalarda lamba, armatür ve akıllı aydınlatma çözümleri ile hem ticari kanal hem de proje kanalında dünyanın sayılı aydınlatma şirketleri arasında. Panasonic Life Solutions Türkiye olarak müşterilerimize güvenli, sağlıklı, verimli bir aydınlatma sağlamak ve daha iyi bir yaşam sunmak adına aydınlatma iş birimimizi yeniden yapılandırdık. Panasonic LED lamba ailesinin, farklı güç ve renk sıcaklıkları ile her türlü uygulamada uygun çözümler yaratacağına inanıyorum. A+ ve A++ enerji sınıfına sahip Panasonic LED Lambalar ile enerji tasarruf edilerek verimli, konforlu ve güvenli bir aydınlatma sağlanacak, yüksek kaliteli tasarımı ve etkin sıcaklık yönetimi ile 15.000 saat boyunca mekânları ilk günkü gibi aydınlatacaktır. Amacımız, LED lambalar ile başlayacağımız aydınlatma yolculuğumuzda tüm ürün ve çözümlerimizi, tüketicilerimiz ile Panasonic kalitesi altında buluşturmak ve iş ortaklarımızla birlikte büyük referans projelere imza atmak olacak. Bu doğrultuda, aydınlatmada asıl hikâyenin şimdi başlayacağını söyleyebilirim.” dedi. Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar’ın ardından sahne alan Panasonic Life Solutions Global Pazarlama Müdürü Erhan Güngör’ün yeni pazarlama trendleri, teknolojik dönüşümün iş dünyasına etkisi ve şirketin yeni ürünlerini kapsayan sunumu ile devam eden program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.