224kablo
Sektörel

Panasonic Electric Works Türkiye ‘Diyalog’ etkinliğinde mimarlarla buluştu

Panasonic Electric Works Türkiye, yapı sektörünün öncü dergisi Yapı Kataloğu’nun düzenlediği ‘Diyalog’ etkinliğinde mimarlarla bir araya geldi.
Mimarların ve mimarlık öğrencilerinin katıldığı etkinlikte VİKO Artline serisini ve Multis ürününü tanıtan şirket aynı zamanda ünlü endsütriyel tasarımcı Mirzat Koç’un konuşmacı olarak yer aldığı “Hayatı Güzelleştiren Tasarımlar” başlıklı paneli de düzenledi.
Teknolojik dönüşümün gerektirdiği tüm otomasyon ve entegrasyonları başarı ile hayata geçiren endüstriyel tesislere sahip bulunan Panasonic Electric Works Türkiye, Nitelikli Mekan Yaratma Platformu olN Yapi Kataloğu’nun düzenlediği Diyalog etkinliğine katıldı. Yapı Kataloğu’nun 50. yıl kutlamaları kapsamında Bomontiada’da gerçekleşen etkinlikte mimarlar, mimarlık öğrencileri ve yapı sektörü profesyonelleriyle bir araya gelen Panasonic,
kendisine ayrılan stantta beğenilen ürünleri ViKO Artline serisi ve Multis’i tanıttı. 

Yeni nesil ürünler mimarlarla buluştu
Touchless, Linnera Life, Novella, Trenda, Novella S, Karre Cities, Novella Soft Touch anahtar-prizlerinden oluşan VİKO Artline serisi, özgün ve zamanın ötesinde tasarımlarıyla dekorasyonları tamamlıyor.
Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan Çok İşlevli Otomasyon Anahtarı Multis, ödüllü tasarımıyla klasik oda termostatlarının dizayna uymayan yapı sorununa çözümler sunuyor.
Bunun yanında aydınlatma, perde ve panjurların uzaktan kontrolünü de kullanıcıya veren Multis, büyük ve parlak ekrana sahip dokunmatik ekranındaki değiştirilebilir sembollerle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Mirzat Koç tarafından “Hayatı Güzelleştiren Tasarımlar” paneli verildi.
Panasonic Electric Works Türkiye, Diyalog etkinliğinde ünlü endsütriyel tasarımcı Mirzat Koç’un konuşmacı olarak yer aldığı “Hayatı Güzelleştiren Tasarımlar” başlıklı panelin de destekçisi oldu.
Mirzat Koç’un dekorasyonun inceliklerini anlattığı panel, katılımcılardan büyük ilgi gördü.