224kablo
Sektörel

Panasonic Electric Works Türkiye ‘Akıllı Bina Teknolojileri Fuarı’na katıldı

Panasonic Electric Works Türkiye, akıllı binalara yönelik geliştirdiği ürün ve çözümleriyle 23-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Akıllı Bina Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da ziyaret ettiği Panasonic standı, sektör temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.
Panasonic Electric Works Türkiye, sürdürülebilir geleceğin önemli araçları arasında yer alan akıllı binalara özel ürün ve çözümlerini, 23-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Akıllı Bina Teknolojiler Fuarı’nda tanıttı.
Enerji tasarrufu alanında 100 yılı aşkın tecrübesi bulunan şirketin, akıllı şehirlerin inşasında önemli rol oynayan akıllı bina çözümleri, uluslararası katılımlı fuarda büyük ilgi çekti.
Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ticaret Bakanı Ömer Bolat, dünyada da önemli bir yere sahip olan elektrik ve elektrikli cihazlar sektörünün Türkiye'de çok hızlı geliştiğini söyledi.
Konuşmasının ardından fuar alanını gezen Bakan Polat, Panasonic Electric Works Tür kiye’nin standını ziyaret ederek, Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar’dan Panasonic’in faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgi aldı.
Şirket Başkanı Takeuji Kazuhiro ve çok sayıda yöneticinin de katılım gösterdiği fuarda Panasonic standı, sektör temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.