224kablo
Sektörel

PANASONIC ECO SOLUTIONS TÜRKİYE, BAYİLERİ İÇİN FUTURE SUMMİT 2018 ORGANİZASYONUNU GERÇEKLEŞTİRDİ!

2014 yılında VİKO’ya yaptığı yatırımla birlikte son dönemlerde Türkiye’deki en önemli yabancı sermaye girişimlerinden birisine imza atan Panasonic Eco Solutions Türkiye, 22 farklı şehirden 87 Bayi ve 37 PESTR çalışanının katılımı ile düzenlenen önemli bir organizasyon gerçekleştirdi.

Antalya Calista Luxury Resort Otel’inde “ Future Summit 2018 “ teması ile Neslihan Maltepe’nin sunuculuğunda düzenlenen organizasyon, ünlü Ekonomi Profesörü Emre Alkin’in sunumu ile başladı. Daha sonra sahne alan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Takaki Oguri ise yaptığı konuşmasında “Sizleri davet ettiğimiz bu programın genelinde geleceğe odaklanacağımızı söyleyebilirim. İşte bu yüzden de program temamızı “ Gelecek Zirvesi “ olarak belirledik. Gün boyunca, siz değerli müşterilerimize nasıl hizmet vereceğimize dair bilgileri paylaşacağız. Geçmişe bakmak yerine geleceğe odaklanacağız.“ dedi.

Diğer konuşmacılardan Yönetim Kurulu Üyesi Tatsuya Kumazawa “Türkiye satış ekibi yeni organizasyonu, ISAMEA-ES Bölgesinin Hedefleri, Bayilere yönelik yeni çalışma şartları, ürün iade sürecine dair yenilikler ve yavaş hareket eden ürünler kapsamında bayilere sunulacak desteklere yönelik olarak konuklara ayrıntılı bilgiler sundu. Gündüz programının son konuşmacısı olarak sahne alan Yönetim Kurulu Üyesi Kanemoto Naoki ise ürün sevkiyat ve teslim sürecinin iyileştirilmesine yönelik alınacak aksiyonlar hakkında önemli bilgiler aktardı. Programın ilk bölümü Panasonic Eco Solutions Türkiye aile fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Açılış kokteylinin ardından başlayan Gala Yemeğinde bir kez daha sahne alan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Takaki Oguri’nin; “Sizlerle birlikte ilerleyeceğimiz başarılı bir gelecek bizleri bekliyor. Geleceğimizi güvence altına aldığımız sürece, sizin ve bizim büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum.  Panasonic Eco Solutions Türkiye ailesinin en değerli üyelerinden olan sizlerle birlikte hedeflerimize ilerleyecek ve daimi başarıların mutluluğunu yaşayacağız.  Ben buna yürekten inanıyorum! Şimdi bir araya gelerek bunu hep birlikte gösterelim.  “ şeklindeki konuşması konuklardan büyük alkış aldı. Gecenin finalinde sahne alan Türkiye’nin ünlü komedyeni Sefa Doğanay konuklara eğlence dolu dakikalar yaşattı.