224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

PANASONİC DİMLENEBİLİR LED LAMBALARLA HER ŞEY KONTROLÜNÜZ ALTINDA

Globalde Panasonic Aydınlatma olarak ofislerden endüstriyel tesislere, mağazalardan otellere, karayollarından tünellere, müzelerden spor tesislerine ve hatta tarihi yapılardaki cephe aydınlatmalarına kadar pek çok noktaya dokunuyor ve önemli projelere imza atıyoruz.
Panasonic kalitesini yansıtan ve sektörümüze ışık tutan LED aydınlatma ürünlerimizle geleceğin yaşam konforunu tasarlıyoruz. Doğru aydınlatma prensibiyle ürettiğimiz ürünlerimizle evdeki yaşam alanlarının her noktasını aydınlatıyoruz. Aydınlatma çözümlerimize baktığımızda ise ürünlerimizi üstün kalite ve yüksek verimlilikle üretiyoruz.
Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesiyle ürettiği ürünler ve çözümler kullanıcılarının hayatına konfor katmaya devam ediyor. Ürün gamımıza eklenen Dim Edilebilir LED Lambalar, raflarda yerlerini almaya başladı. Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan Dim Edilebilir LED Lambalar, kullanıldığı alanlarda ihtiyaca uygun aydınlatmaya imkân sağlıyor. 24 saat boyunca modunuza uygun olarak ayarlayabildiğiniz Dim Edilebilir LED Lambaları ister loş bir ambians oluşturmak için, ister çalışma alanınızda aydınlık bir ortam yaratmak için dilediğinizce kullanabilirsiniz. 
En son teknoloji ile üretilen Panasonic Dim Edilebilir Lambalar, kullanıldığı alanlarda aydınlatma seviyesinin kontrol edilmesini, alanın görsel görünümünün değiştirilmesini ve enerji tasarrufu sağlanmasını mümkün kılıyor. Özellikle son dönemde global iklim krizi nedeniyle enerjinin verimli kullanımı çok daha ön plana çıkıyor. Panasonic Dim Edilebilir Lambalar daha uzun kullanım ömrü sunarken tasarruf sağlıyor.