224kablo
Sektörel

Panasonic bayileri Arjantin ve Brezilya gezisinde buluştu


Panasonic Electric Works, Türkiye’den toplam 51 bayisini Arjantin ve Brezilya gezisinde buluşturdu. Bayi-lerle 2023 planlarının paylaşıldığı moral gezisinde iki ülkenin başkenti Buenos Aires ve Rio de Jenerio’nun tarihi ve popüler bölgeleri ziyaret edilirken; Panasonic Electric Works Türkiye Başkanı Takeuji Kazuhiro, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar ve EMEA/CIS Bölgeleri Pazarlama Genel Müdürü Erhan Güngör de 6-15 Ocak tarihleri arasında 9 gün boyunca süren gezide bayi temsilci-lerine eşlik etti. 
 

Panasonic Electric Works, top-lam 51 bayisi ile birlikte Arjantin ve Brezilya’ya bir motivasyon gezisi düzenledi. Bayiler için düzenlenen Arjantin ve Brezilya gezisi, birbirinden renkli anlara sahne oldu. Gezi sonrası yapılan anket sonuçlarına göre bayilerin ülkelerine motive olmuş ve memnun bir şekilde döndüğü görüldü. 
Panasonic Electric Works Türkiye Başkanı Takeuji Kazuhiro, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar ve EMEA/CIS Bölgeleri Pazarlama Genel Müdürü Erhan Güngör’ün katılımıyla 7 Ocak’ta düzenlenen başlangıç toplantısıyla başlayan gezinin ilk günü halen Dünya Kupası coşkusunun hissedildiği Buenos Aires şehir turu ile devam etti. Akşam yemeğini şehrin ünlü restoranı La Ventana’da yiyen katılımcılar Arjantin’in geleneksel dansı Tango gösterisi ile büyülendi. Gezi, Arjantin’in ünlü turistik bölgeleri Gaucho ve Tigre Delta turu ile devam etti. 
Şehir merkezi, Sambadrom ve Corcovado tepesi turu ile başlayan Rio de Jenerio ayağında ise yaklaşan karnavalın coşkusu hissedildi. Dünyanın 7 modern harikasından biri seçilen İsa heykelinin bulunduğu Corcovado tepesinin muhteşem manzarasını deneyimleyen katılımcılar, futbolun mabedi olarak da bilinen ünlü Maracanã Stadyumu ile Copacabana Plajı’nın keyfini çıkardı. Rio ayağı, Cais de Orient Restaurant’ta gruba özel düzenlenen Samba Show ile sona erdi. Katılımcılar son gün São Paulo şehir turunun ardından Türkiye’ye dönüş yaptı.