224kablo
Sektörel

Pamir 'Sizi aydınlatmak bizim işimiz'

“Pamir Aydınlatma” Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.; 1974 yılından beri hızla büyüyen, gelişen ve teknolojik olarak yenilik, tasarruf ve pozitif katkı sağlayarak hayatımıza giren LED ürünlerle ilgili sektörümüzde olan talebin daha kaliteli ve AR-GE çalışmaları ile daha amaca uygun ve güvenilir çözümlerle karşılanması amacı ile kurulan bir aydınlatma firmasıyız. Endüstriyel ve Mimari uygulamalar için, Led aydınlatma  konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile son teknoloji ürünleri hızlıca aydınlatma sektörüne kazandırmıştır.
Özel olarak geliştirilen tasarımlarına uluslararası teknik ve kalite standartlarını uygulayarak ürünlerin üretimini Konya’da gerçekleştirmekteyiz. Aydınlatma yelpazesindeki ürünlerin tamamı, TSE, CE ve ISO belgelerine sahiptir. Tedarikçilerimizden aldığımız hammaddeler aydınlatma konusunda dünya lideri olan firmalardır ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda Tridonic, Osram, Philips driver ile birlikte Cree, Lumileds, Osram, Edison, Nichia, Samsung marka LED’ler kullanmaktayız. Tüm ürünler, montaj ve üretim sürecinde proseslere ayrılmadan önce kontrolden geçirilmektedir. Tedarikçilerimizden gelen elektronik ürünler ve ledler laboratuvarda kalite kontrolü yapılmaktadır ve montajı biten her bir ürün elektriksel test cihazına tabii tutulmaktadır. 
Yurtiçi ve yurt dışında birçok projenin yanı sıra, özellikle Avrupa ve Ortadoğu bölgesinde 40 ülkeye ihracat yaparak, yakaladığımız ivme ile 2021 yılında da  Avrupa ve Ortadoğu pazarında Türk ürünlerinin kalitesini göstererek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 
Geniş ürün yelpazemizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilir sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz projelerimizi takip edebilirsiniz.