224kablo
Sektörel

Pamir Aydınlatma The Big 5 Dubai İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda ülkemizi başarıyla temsil etti

Türk aydınlatma sektörünün en büyük üreticilerinden biri olan Pamir Aydınlatma, 12 – 15 Eylül 2021 tarihleri arasında, BAE’ nin Dubai şehrinde düzenlenen The Big 5 Fuarı’na katıldı.
Pamir Aydınlatma geniş ürün gamıyla LEDli ürünlerini, Ofis Armatürleri, Downlightlar, Tavan Armatürleri, Etanj Armatürler, Yüksek Tavan Armatürleri, Projektörler, Wallwasher ve Lineer Armatürler başlıkları altında 8 ayrı grupta ziyaretçileri ile buluşturdu.
Dünya çapında öne çıkan markalar ile bir araya geldiğimiz fuarda iş ortaklarımızı ziyaret etme şansı yakalandı. Dünyanın en önemli yapı malzemeleri ve inşaat fuarlarından biri olan The Big 5 Dubai Fuarında, uluslararası platformda ve Ortadoğu pazarında yer alan markalar ile bir araya gelerek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Avrupa ve Ortadoğu pazarında yer aldığımız projeler ile ilgili bilgiler verildi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edildi. 
2022 yılında Almanya Frankfurt’da gerçekleşecek olan ‘Light and Building’ ve İngiltere’de gerçekleşecek ‘Luxlive London’ Aydınlatma fuarlarına katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. 
Pamir Aydınlatma kalifiye çalışanlarımız ve çözüm ortaklarımız olan tedarikçilerimizle sinerji oluşturarak üretim yapmakta ve ürünlerimizi iç piyasanın yanında dünya üzerindeki 40’dan fazla ülkeye ihraç etmekteyiz.
Üretilen ürünlerimizin %70’ini ihraç ederek ülke ekonomisine en iyi şekilde katkı sağlamaktayız. Tecrübeli mühendis, tasarımcı ve tekniker kadrosuyla müşterilerin proje bazlı ihtiyaçlarını belirleme konularında da danışmanlık hizmeti sunmakta ve Aydınlatma hesapları titizlikle yapılmaktadır.  
Kendi bünyesinde bulunan laboratuvarı ile üretmiş olduğu ürünleri gerekli tüm testlere tabi tutmaktadır.