224kablo
Sektörel

Pamir Aydınlatma The Big 5 Dubai Fuarında

Pamİr Aydınlatma The Big 5 Dubai Fuarında Pamir Aydınlatma, Dubai de  gerçekleştirilecek sektörün uluslararası arenadaki en önemli buluşması olan The Big 5 fuarında aydınlatma armatürlerini dünya ile buluşturacaktır.
Dünyanın en önemli aydınlatma teknolojileri fuarlarından biri olan The Big 5 Dubai, 12-15 Eylül 2021 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecektir. 
 Pamir Aydınlatma Ofis Armatürleri, Downlightlar, Tavan Armatürleri, Etanj Armatürler, Yüksek Tavan Armatürleri, Davlumbaz Armatürler, Projektörler, Wallwasherlar, Lineer Armatürler ve ürün gamına eklenen birçok çeşit aydınlatma armatürleri ile dünyadaki ziyaretçilerine sunacaktır.
Geniş ürün gamını teknoloji ile harmanlayan Pamir Aydınlatma, profesyonel ürünleri ile her mekâna uygun aydınlatma çözümleri sunmaktadır.

Pamir Aydınlatma SAN. TİC.LTD.ŞTİ

31 yıl önce Konya’da kurulan Pamir Aydınlatma üretim ve ihracat rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir. Pamir Aydınlatma 2020 yılında COVID-19 pandemisine rağmen 35 ülkeye ihracat yaparak üretimine hızla devam etmiştir. 
Çağımızın yeniliklerini yakalamak ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda Pamir Aydınlatma olarak mimari ve endüstriyel aydınlatma konusunda profesyonel çözümler sunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı birçok proje de yer alarak çalışmalarını sürdürmektedir. Kendi bünyesinde bulunan Aydınlatma Laboratuvarı ile ürünler gerekli tüm testlere tabi tutularak aydınlatma armatürlerini üretmektedir. Pamir Aydınlatma sahip olduğu bu imkânlarla, son yıllarda gelişen ve yayılan LED teknolojisine geçiş yapmış ve bu teknolojiye uygun verimli armatürler üretmektedir.