224kablo
Sektörel

Öz Batman ailesi büyüyor!

Osman Batıbay 1975 yılında ticaret hayatına atıldı. 2000 yılından bu yana da Öz Batman Elektrik olarak elektrik sektöründe pazarlamacı kimliğiyle kararlı bir şekilde hizmet vermektedir.
Öz batman Elektirik, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinden 8 il ve ilçelerinden yaklaşık 300 müşteriye güvenli, kaliteli ve uygun fiyatlarla malzeme temin etmek. 
Ayrıca Borsan Kablo, Öznur Kablo,Kendal Elektrik( K2 ve Global markalarıyla), Bölge San, Rober, Mepa, Sıemens, Baysal, Nisa Luce, Ayka ve Nil Kablo markalarının bayiliklerini de bünyesinde bulunmaktadır.

 

Öz batman Elektirik’in kurucusu Osman Batıbay, ‘18 yıldır bu sektörde 3 oğlu ve 5 elemanıyla aile sıcaklığında, güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

EKONOMİ KRİZ ELEKTİRİK SEKTÖRÜNE DE VURDU!

Mayıs ayından itibaren Özbatman Elektirik  500 m2'lik yeni iş yeriyle müşterilerine daha kapsamlı ve farkllı çeşitlerle, daha hızlı bir şekilde hizmet sunmayı hedefliyor.
Osman Batıbay, Son yıllarda ekonomik krizin inşaat sektörünü etkilemesinden dolaylı elektrik sektöründe de bir düşüş yaşanmakta olduğunu vurguladı. 
‘‘Bu şartlarda hizmet sunabilmek için daha fazla çalışmamız gerektiğine inanıyor ve gereğini yapmaya çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.