224kablo
Sektörel

Ovivo Umre Kampanyası

Anahtar ve priz sektörünün yenilikçi markası Ovivo Elektrik 15 Aralık 2023 tarihine kadar kampanyaya katılan iş ortakları ile Umre ziyareti gerçekleştiriyor!

Her 300.000 TL’lik alım yapan müşterilerine Umre seyahati hediye ettiği kampanyayı Ovivo Elektrik tüm Türkiye’ye duyurdu.
15 Aralık 2023 tarihine kadar kampanyaya katılım gösteren iş ortaklarından oluşacak bir grup ile birlikte 29 Şubat - 6 Mart tarihlerinde Umre ziyareti gerçekleştirecekler.
Bir hafta sürecek olan Umre turunda birçok kutsal mekanı gezme fırsatı bulabilecek olan iş ortaklarına aynı zamanda oldukça konforlu bir ulaşım hizmeti de sunuluyor. 
İş ortakları ile gerçekleşecek bu muhteşem yolculuk ilk olarak Mekke’de ziyaret edilecek kutsal topraklardan başlıyor. Aralarında Nur Dağı, Arafat, Kabe varken Medine’de ise Uhud Şehitliği, Kuba Mes-cidi ve Peygamber Efendimizin manevi huzurunun da bulunduğu bu programda dolu dolu bir 7 gün geçirilmesi planlanıyor. 
Bu organizasyon ile Ovivo Elektrik, iş ortakları ile birlikte iş dışında da manevi birlik ve bağlılığını güçlendirerek günlük hayatın ve iş ortamının stresinden uzaklaşmayı planlıyor. 
Ovivo Elektrik ve iş ortaklarının gönül yolcuğunun samimiyet içerisinde büyümesi ve gelişmesi bekleniyor.