224kablo
Sektörel

NOAS YÜZDE YÜZ MEMNUNİYET İÇİN ÜRETİMİN TÜM SÜREÇLERİNE YATIRIM YAPIYOR

Aydınlatma sektörünün öncüsü NOAS şimdi de kurduğu plastik enjeksiyon hattıyla üretim zincirine yeni bir yatırım yaptı.
Firma, ileri teknoloji plastik enjeksiyon makinalarını Eylül ayı itibariyle makine parkında devreye aldı. Bu sayede parçalar kalıptan el değmeden işlem göreceği iş merkezlerine bantlı konveyör ile taşınıyor.

YENİ TEKNOLOJİ YENİ TASARIMLAR
LED aydınlatma sektöründe bu makineler ile müşterilerin istekleri doğrultusunda yeni ürün tasarımları ve imalatları gerçekleştiriliyor.
Ayrıca, aydınlatmadan otomotiv ve savunma sanayi ürünlerine kadar, çok çeşitli ebat ve kategorilerde ürünlerin tasarlanmasına imkan veriyor.
NOAS hatasız imalat için Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyerek devam ediyor.

DÜNYANIN HER YERİNDE TÜRKİYE'NİN İMZASI
Hızla gelişen aydınlatma sektöründe sadece Türkiye'de değil dün-yada da adından söz ettiren NOAS bugün itibariyle dünyanın 35 ülkesinde 300'den fazla noktaya ihracat yapıyor.
NOAS hali hazırda Türkiye’nin en gelişmiş son teknoloji LED dizgi hattı ile kaliteli ve hızlı üretim sağlıyor.
Teknoloji ve yalın üretimin getirdiği üretkenlik ve rekabet avantajına sahip olan firma otomas-yona dayalı dizgi kapasitesi ile günlük 4 milyon adet ve toplam CPH hızı 162.000 (COMPANENT/SAAT) üretim kapasitesiyle 7/24 kesintisiz üretime devam ediyor.

ŞERİT LED ÜRETİMİNDE HEDEFLER TUTUYOR
Yüzde yüz yerli üretim hedefleri doğrultusunda geçtiğimiz aylarda da şerit led hattı kuran NOAS, Türkiye'de şerit led üretiminde önemli bir adım atmış oldu.
Yılda 25 milyon metre şerit led üretme hedefiyle yola çıkan firma ilk 6 ay içindeki performansıyla hedeflerini gerçekleştireceğini kanıtlamış oldu.