224kablo
Sektörel

Noas Atech Fuarı’nda Ürün Gruplarını Tanıttı

Aydınlatma sektöründe yerli üretimin öncüsü, global ve geniş ürün gamına sahip NOAS, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen A-tech 6.Uluslararası Akıllı Bina ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na katıldı.

Aydınlatma ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren ve bu yıl 6.sı düzenlenen A-Tech fuarı’na katılan NOAS’ın, pazar payını ve marka bilinirliğini arttırmak amacıyla sergilediği yenilikçi ürünleri oldukça ilgi gördü.
Fuarda, yerli üretime verdiği önemi ve yeni yatırımlarını anlatan NOAS; yüksek enerji verimliliğine sahip, enerji maliyetlerine katkıda bulunan yeni ürünlerini sektör         profesyonelleriyle buluşturdu.
NOAS standında değerlendirmelerde bulunan NOAS Pazarlama Müdürü Barbaros Atakan Tüfekçi, “ İç pazarda NOAS’ın artık farklı noktalara geldiğini ve yüksek rağbet gördüğünü belirtti. NOAS olarak ilk günden itibaren değişmeyen adımız ve kalitemiz ile sektöre 10 yılı aşkın süredir aydınlatma çözümleri sunuyoruz. Özellikle 2023 yılı içerisinde çıkardığımız yeni yerli ürünlerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Yenilikçi ve modern aydınlatma çözümlerimiz ile müşterilerimize çözüm ortağı oluyoruz. Yurtdışı pazarında da bu seviyeleri gelmek istiyoruz. Amacımız yerli pazarda olduğu gibi yurtdışı pazarında da NOAS ürünlerinin kalitesini kullanıcılarımıza en doğru şekilde aktarabilmek” dedi.  
Şirketin Satış Müdürü Erdem Demir ise, fuar alanında uzman geniş bir kadro ile katıldıklarını belirterek, 'Standımızda sektör paydaşlarımızla bir araya geldik. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları kurduk. Yeni ürünlerimiz ziyaretçilerimizin beğenisini topladı. Standımıza dört gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisi vardı. Sektörün öncü firması olarak bu tür etkinliklerde etkin bir şekilde yer almaya devam edeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.