224kablo
Sektörel

NEAD ELEKTRİK YENİLENEN ÜRÜNLERİNİ TANITTI!

NEAD Elektrik “Uluslararası Elektrik ve Aydınlatma İhracat Buluşmaları” fuarına katıldı. 

22-25 Mayıs tarihleri arasında Antal-ya’da düzenlenen “Uluslararası Elektrik ve Aydınlatma İhracat Buluşmaları” fuarına katılan NEAD Elektrik 50’yi aşkın ülkeden katılan ziyaretçi-lere ürünlerini sergiledi. Fuar sürecinde anahtar priz, grup priz, aksesuarlar ve endüstriyel alandaki ürünlerini sergileyen NEAD, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.
44 yıldır hem Türkiye’ye hem de Dünya pazarına yerli üretimiyle hizmet veren NEAD Elektrik, AR-GE çalışmaları doğrultusunda yenilenen priz ve kombi-    snasyon ürünlerinin de tanıtımını gerçekleştirdi.
NEAD Elektrik İhracat Müdürü Öner Aslan, “2022 yılı için belirlediğimiz ihracat hedeflerimizi emin adımlarla gerçekleştiriyoruz. Gelişen teknolojik altyapı ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda; ekibimiz ile birlikte kalite yönetim ilkelerini benimseyerek ayakları yere sağlam basan politikalar geliştiriyor, ürettiğimiz ürünleri sürekli yeni ihtiyaç ve teknolojilere göre uyarlayarak güncelliyoruz. 
NEAD olarak ilk çeyrek hedeflerimize ulaşmakla birlikte, 2023 ve 2024 yıllarında da ihracat hedeflerini ön planda tutup, yeni pazarlarla ve müşterilerle tanışmanın keyfi ile sektörümüzdeki ilerleyişimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonda bizleri ziyaret eden değerli misafirlerimize, müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.