224kablo
Sektörel

Na-De Savlight Solar Aydınlatma ürünleri doğanın korunmasına destek oluyor.

Güneş enerjisi güneş ışığı parçacıkları yani fotonların özel teknolojiler kullanılması ile     elektrik enerjisine dönüştürülmesi olarak tarif edilebilir. Güneş enerjisinden faydalanmanın yollarından biri Güneş pa-nelleridir. Güneş panelleri güneş enerjisini fotovoltaik etki olarak adlandırılan bir işlemle kullanılabilir elektriğe dönüştürür. 
Teknoloji geliştiricileri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’ de de güneş enerjisini daha verimli kullanma yolunda yaptığı çalışmalar bulunmaktadır. DMY EOA Ar-Ge merkezi bünyesinde yapılan çalışmalar güneş enerjisinin günlük hayatın içinde kullanımına dönük ürünlerin gün yüzüne çıkması konusunda büyük katkılar sağlamıştır. 
Bu ürünlerden biri olan ve Na-De Savlight Solar Aydınlatma olarak adlandırılan güneş panelli, sensörlü aydınlatma armatürü kendi alanında yüksek verimli ışık gücü, kaliteli ve uzun ömürlü LED’leri ile enerji tasarrufu kabiliyeti açısından ön plana çıkmaktadır. Kablolama altyapısına ihtiyaç duymaması ve kolay montaj yapısı, zamanın verimli kullanılmasını ve yatırım maliyetlerinin düşük olmasını sağlamaktadır.
Minimum rüzgâr yükü, hafif malzemesi, IP65 koruma sınıfı ve uzaktan kumandasıyla temassız programlama yapısı, dış mekânda sorunsuz çalışma ve kullanım kolaylığı sağlarken değişen hava koşullarına adaptasyon sağlamayı da basitleştirebilmektedir. Kapasitesi değiştirilebilen         Lityum-demir-fosfat ( LiFePO₄ ) pil gurubu 8-10 yıl, güneş panelleri 25 yıl kullanım ömrü ile yatırım maliyetinin fazlasıyla geri dönüşü sağlanabilmektedir. Hava koşullarından kaynaklı ışık kaybının tolere edilebilmesi için direk gövdesine takılabilen ilave güneş panelleri hem dekoratif görünümü hem de modülerliği sağlayabilmektedir. Sıfır karbon salımı ile çevreye olan duyarlılığı da ön plana çıkarmaktadır.
Na-De Savlight Solar Aydınlatma ürünleri Parklar, Bisiklet Yolları, Çocuk Oyun Alanları, Yürüyüş Yolları, Acil Durum Top-lanma Alanları, Otoparklar, Taşıt Yolları, Otobüs Durakları, Fabrika Alanları, Maden Ocakları, Üniversite Kampüsleri, Plazalar gibi çok geniş olan kullanım alanları ile her türlü projede güven ve rahatlıkla kullanılabilmektedir. 
Deprem, sel gibi doğal afetlerde montaj/de montaj kolaylığı ve kablolama altyapısına ihtiyaç duymaması Na-De Savlight Solar Aydınlatma ürünlerinin ihtiyaç olması durumunda hızlı bir şekilde yerlerinin değiştirilmesine ve mağduriyetlerin giderilmesine olanak sağlamaktadır.