224kablo
Sektörel

Akaryakıt İstasyonlarına NA-DE çözümleri

Seyahat sırasında Akaryakıt istasyonları, ihtiyaçların tamamına yakınının yol üzerinde karşılanabildiği, bazı durumlarda kişileri çok kötü durumdan kurtarabilen  “Mikro AVM” olarak değerlendirilebilir. 
Yapılacak aydınlatmada kullanılacak ürünlerin dikkat çekicilik ve tercih edilebilme yönünden çözümler sunması oldukça önemlidir.

Bununla beraber misafirlerin ve çalışanların kendilerini güvende hissetmesinde önemli etken olan Yangın algılama sistemleri ve kısıtlı kullanımlı geçiş alanlarında bulunan Görüntülü interkom sistemleri akaryakıt istasyonlarının değişmez özellikleri olarak görülmektedir.
Akaryakıt istasyonlarında tercih edilebilirlik kokusunda yapılacak aydınlatmanın büyük bir rol oynadığı bilinen bir durumdur. Bu sebeple akaryakıt istasyonlarının güvenle kullanımında, sürücüler için daha çekici ve güven hissinin oluşmasında aydınlatma da önemli bir etken olarak ön plana çıkmaktadır.
Akaryakıt istasyonunda kanopi, market ve çevre aydınlatma çalışmalarının bir bütün olarak değerlendirilmesi istenilen sonucun elde edilmesinde vazgeçilmez bir unsur olarak göze çarpmaktadır.
Bir bütün olarak değerlendirme bir biri ile uyumlu ürünlerin kullanılmasını kolaylaştırarak doğru uygulamanın önünü açmaktadır. 
Kanopi aydınlatması ile market aydınlatmasının aynı olmayacağı gibi çevre aydınlatması ile kanopi aydınlatmasının aynı olamayacağı aşikârdır.
Doğru aydınlatmanın doğru alanda yapılması özel bir çalışma istemekte ve konunun uzmanları bu alanda Ar-Ge çalışmaları ile yeni ürünlerin hazırlanmasında gayret sarf etmektedir.
Kullanılacak olan ürünlerin kalitesi, kurulum ve bakım maliyeti işverene uzun vadede kar sağlayacak şekilde tasarlanmış olması önemli bir olgudur. Projeye özel çalışmalar, hava şartlarına dayanıklılık, uzun ömürlü çalışma performansı, teknik desteğin Türkiye genelinde sağlanabilmesi bu sektörde çalışan firmaların keskin çizgilerle birbirinden ayrılmasında önemli bir etken olarak karşımıza çıkmaktadır.

DMY Elektrik Otomasyon Aydınlatma; bünyesinde bulundurduğu ürün çeşitliliği, kaliteli ve uzun ömürlü ürün yapısı, Türkiye geneli yerinde servis hizmeti ile Akaryakıt istasyonları sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında ön plana çıkarak “tercih edilen” konumunu her gün biraz daha kuvvetlendirmektedir.