224kablo
Sektörel

NA-DE ELEKTRONİK’TEN YENİ ÜRÜN; SOLAR AYDINLATMA

En yeni trendleri ve en son teknolojiyi takip eden Na-De Elektronik kendi Ar-Ge merkezinde tasarlayıp geliştirdiği “SavLight” mo-delini ürün gamına dahil etti. Bir yılı aşan mühendislik çalışmasının meyvesini, tamamladığı Kamu ve Özel sektör projeleriyle toplamaya başladı.
SavLight, en etkili fotovoltaik hücreleri yatay ve dikey güneş paneli teknolojisine entegre ediyor, sektördeki en         verimli güneş pillerini en yeni tasarımlara uygulayarak müşterilerine sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak için verimli ve güvenilir çözümler sunuyor.
LiFePO4 tip pil grubu ile Jel Akü ve Lityum-iyon tip akülere kıyasla çok daha fazla ömür ve performans sunuyor. Yüksek sıcaklıklarda dahi iyi performans yaşatan pil grubu modüler olup, ihtiyaca göre arttırılabilir dizayna sahip. Beklenen ömrü 10 yıl olan pil grubu Na-De ‘nin Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan akıllı yönetim devreleri ile verim arttırıcı özelliğe sahip.
SavLight solar aydınlatma sistemleri kablosuz olarak yönetilebiliyor ve kabloları geçmişte bırakacak şekilde kendi elektriğini üretiyor. Maliyet ve sıkıntıyı büyük ölçüde azaltan kazı ve trafiği engelleyen yol çalışmalarına gerek duymuyor. Tüm SavLight solar aydınlatma sistemleri işletme ömrü boyunca ilave maliyetler gerektirmez. 
Akıllı Aydınlatmaların geleceğinde sokak armatürleri kilit bir rol oynamakta. SavLight ürünlerinin gelişmiş bağlantı özellikleri, bu geleceği bugün gerçeğe dönüştürmeye yardımcı oluyor. En son kablosuz iletişim teknolojisini kullanan akıllı uzaktan yönetim sistemi ile her bir SavLight solar aydınlatma sistemi, herhangi bir yerden güvenli bir şekilde yönetilebiliyor. SavLight, sokak aydınlatmasından daha fazlasını sunuyor. Güneş enerjili bir ağ platformu olarak çalışabilir. Smart City sensörleri ve diğer IoT (Nesnelerin İnterneti) uygulamaları kolayca kurulabilir. SavLight, Akıllı Şehirler'in geleceği için hazır.