224kablo
Haberler

NA-DE ELEKTRONİK, DMY ELEKTRONİK YATIRIMLAR BÜNYESİNDE GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR…

Bina Otomasyon ve Bina İletişim Sistemleri sektöründe, Sensör & Sensörlü Aydınlatma, Görüntülü Diafon & Haberleşme Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Aydınlatma Armatürleri, LED Aydınlatma Armatürleri, Kapı & Merdiven Sistemleri ürün gruplarında ‘Aydınlık Günlerin Güvencesi Olma’ misyonu ile öncü bir isim haline gelen Na-De Elektronik 50. yılında da %100 DMY Elektronik Yatırımlar bünyesinde yenilikleri, kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile yoluna devam etmektedir. 

 

2015 yılında %50 hisse ile DMY Elektronik Yatırımlar Grup Şirketler bünyesine katılan Na-De Elektronik, 2019 yılında DMY Elektronik Yatırımlar tarafından tüm hisseleri alınarak üretimini ve müşterilerine hizmeti grup bünyesinde sürdürmektedir. 
Modern üretim tekniklerini son teknoloji üretim makineleri ile harmanlayan Na-De Elektronik üretimini İstanbul Tuzla’da bulunan 6.500m2’lik fabrikasında gerçekleştirmektedir. 
Toplam kalite felsefesi ile hareket eden firma, memnun müşterilere ve mutlu çalışanlara giden başarı çizgisini, kesintisiz gerçekleştirdiği AR-GE çalışmalarına, pazara uygun makul fiyat seviyesine, yetkin kurumlar tarafından tescillenmiş uluslararası kalitesine, özetle kaliteyi yaşam biçimi olarak benimsemesine borçludur.
Na-De Elektronik, önüne geçilemeyen hız ve enerji ile rakiplerini geride bırakarak sürekli geleceğe yönelik sağlam adımlarla ilerlemekte ve gelişmektedir. Firma, yakaladığı bugünkü çizgisi ile sektöründe oldukça iddialı bir yer edinmiştir. Modern altyapısı ve test cihazlarıyla her türlü donanıma sahip laboratuvarlarında AR-Ge faaliyetleri yürüterek uzun vadeli çalışmaların sonucu olarak %100 Türk Malı yerli üretim ilk Hareket Sensörü’nü ve Hareket Sensörlü Tavan ve Duvar Tipi Aydınlatma Armatürlerini de yeni tasarım ürünler yelpazesine eklemiş ve müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Na-De Elektronik üretimini, Ulusal (TSE) ve Uluslararası standartlarda (ISO 9001, CE, TUV GS)  gerçekleştirerek iç ve dış piyasaya sunmaktadır. 
Müşterilerini yurtiçinde ve yurtdışında kalitesiz üretim yapan firmalara bağlı olmaktan kurtarmak, dış pazarda söz sahibi olmak, ürünlerini son teknoloji ile üreterek müşterilerine nitelikli alterna-tifler sunmak üzerine çalışmalarına devam eden Na-De Elektronik küreselleşen dünya pazarında tercih edilen marka konumuna gelmiştir.

DMY ELEKTRONiK YATIRIMLAR;
Davut Yurttaş ve Mustafa Yurttaş tarafından kurulmuş olan elektrik, elektronik, enerji, otomasyon, inşaat,     turizm, denizcilik, telekomünikasyon, aydınlatma ve ilaç sektörlerinde faaliyet gösteren 35’i aşkın firma ile çeşitli ortaklık yapısına sahip olan, grup şirketlerine yönelik danışmanlık, hizmet ve ortak satın alma hizmetleri sunan bir yapıdır.